SERIE A

Μίλαν - Πάρμα: Τρία δοκάρια μέσα σε έξι λεπτά οι ροσονέρι, γκολ οι παρμέντσι

Μονομαχία Τσαλχάνογλου - Οσόριο από αναμέτρηση της Serie μεταξύ της Μίλαν και της Πάρμα
Μονομαχία Τσαλχάνογλου - Οσόριο από αναμέτρηση της Serie μεταξύ της Μίλαν και της Πάρμα AP PHOTO/LUCA BRUNO

Τρελό σκηνικό στήθηκε στο πρώτο ημίχρονο στο "Σαν Σίρο", με την Πάρμα να ανοίγει το σκορ με εκπληκτικό τέρμα του Ερνάνι και την Μίλαν να έχει στη συνέχεια ακυρωμένο γκολ μέσω VAR καθώς και τρία δοκάρια από το 40' μέχρι το 45' VIDEOS)

Η πρωτοπόρος της Serie A Μίλαν καιγόταν για τη νίκη απέναντι στην Πάρμα για να επαναφέρει τη διαφορά της από την δεύτερη Ίντερ στους πέντε βαθμούς ωστόσο το φινάλε του πρώτο ημιχρόνου βρήκε τους ροσονέρι να κυνηγούν το σκορ χάνοντας 1-0.

Δράστης για τους παρμέντσι ο Ερνάνι στο 13ο λεπτό, που αξιοποίησε ωραία ατομική ενέργεια και γύρισμα από τα αριστερά από τον Ζερβινιό για να αφήσει άγαλμα τον Ντοναρούμα με άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 24' η Μίλαν θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα καθώς βρήκε δίχτυα με το τέρμα του Καστιγέχο, όμως οι πανηγυρισμοί των παικτών του Στέφανο Πιόλι δεν κράτησαν για πολύ, με τη φάση να ελέγχεται από το VAR και να κρίνεται πως ο σκόρερ ήταν οφσάιντ.

Δεν ήταν όμως μόνο το γκολ του Καστιγέχο που είχε να θυμάται η Μίλαν από την προσπάθειά της να γυρίσει το ματς στο πρώτο μέρος αλλά και η τρομερή κακοτυχία που τη συντρόφευσε στα τελευταία λεπτά, με τον κίπερ της Πάρμα, Σέπε, να έχει σύμμαχο τα δοκάρια της εστίας του.

Στο 40' οι γηπεδούχοι έστειλαν δύο φορές τη μπάλα στο δοκάρι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με τους Ντίας και Τσαλχάνογλου ενώ στο 45' ο Τούρκος διεθνής μεσοεπιθετικός έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ