ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ντεσάμπ επιβεβαίωσε την θέληση του Ζιρού να πάει στους Γκάλαξι

Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς της Serie A κόντρα στην Ρόμα | 14 Ιανουαρίου 2024
Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς της Serie A κόντρα στην Ρόμα | 14 Ιανουαρίου 2024 @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Το συμβόλαιο του Ολιβιέ Ζιρού με την Μίλαν ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και οι ελπίδες των ροσονέρι να τον κρατήσουν φαντάζουν λίγες, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να επιβεβαιώνει την επιθυμία του Γάλλου φορ να μετακομίσει στο Λος Άντζελες.

Ο Ολιβιέ Ζιρού επέλεξε το καλοκαίρι του 2021 να μετακομίσει στην Ιταλία μετά από εννέα συναπτά έτη στην Premier League με τη φανέλα των Άρσεναλ και Τσέλσι και στα σχεδόν τρία χρόνια που βρίσκεται στη γειτονική χώρα έχει κάνει τους ανθρώπους της Μίλαν να τον λατρέψουν και να πίνουν νερό στο όνομά του.

Δυστυχώς για αυτούς όμως το συμβόλαιο που τον δένει με τους ροσονέρι εκπνέει στο φινάλε της σεζόν και ο ίδιος δεν δείχνει να έχει διάθεση να ανανεώσει αλλά αντίθετα επιθυμεί να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου έχει πρόταση στα χέρια του από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι του MLS.

Αυτή μάλιστα την πρόθεση του 37χρονου στράικερ να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον την αποκάλυψε μέσω δηλώσεών του στο "Telefoot" και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, ενόψει του φιλικού της Γαλλίας με την Χιλή το βράδυ της Τρίτης (26/03), με τον τεχνικό των μπλε να δηλώνει:

"Αν είναι τελειωμένη υπόθεση η μετακίνηση του Ζιρού στους Λος Άντζελες Γκάλαξι; Όχι. Εάν είναι πιθανότητα; Ναι. Εάν έχει επιθυμία για αυτό; Ναι. Αν θα είναι βασικός με την Χιλή; Θα δούμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντεσάμπ.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΗΠΑ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ