ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς επιστρέφει και αναλαμβάνει πόστο

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μίλαν, απέναντι στην Βερόνα | 4 Ιουνίου 2023
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μίλαν, απέναντι στην Βερόνα | 4 Ιουνίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη Μίλαν σε άλλο πόστο, με τον Σουηδό σταρ μετά τη συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Τζέρι Καρντινάλε, να ποστάρει μία φωτογραφία, προετοιμάζοντας το έδαφος.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναμένεται να επιστρέψει στη Μίλαν και να λάβει έναν ρόλο δίπλα στον Στέφανο Πιόλι στα αποδυτήρια, προκειμένου να υπάρχει μια ισχυρή προσωπικότητα που να βοηθά τους παίκτες και τον σύλλογο..

Ο Σουηδός σούπερ σταρ συναντήθηκε τη Δευτέρα (6/11) με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζέρι Καρντινάλε, και μεταξύ άλλων τού προτάθηκε η θέση του προσωπικού συμβούλου του ιδιοκτήτη, όπως αναφέρει η Tuttosport.

Ωστόσο, προετοίμασε το έδαφος δείχνοντας μέσω ανάρτησης στα social media ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. "Τικ Τοκ" έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που πόσταρε.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών είχε γίνει τον Σεπτέμβριο, πριν από την αναμέτρηση της Μίλαν με τη Νιούκαστλ στο Champions League.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ