VIRAL

Μίλαν: Ο εκστασιασμένος Ιμπραχίμοβιτς έσπασε το παρμπρίζ του πούλμαν των ροσονέρι

Μίλαν: Ο εκστασιασμένος Ιμπραχίμοβιτς έσπασε το παρμπρίζ του πούλμαν των ροσονέρι
PRINT SCREEN

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ζει με πάθος κάθε ματς αν και έχει πατήσει τα 40 του χρόνια και το επιβεβαίωσε πριν από τον αγώνα με την Αταλάντα, όταν έσπασε το παρμπρίζ του πούλμαν της Μίλαν, συνεπαρμένος από τις εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών.

Οι οπαδοί της Μίλαν κατέκλυσαν το "Σαν Σίρο" το απόγευμα της Κυριακής, με 75.000 να δηλώνουν "παρών" στις εξέδρες και να βλέπουν την ομάδα τους να επικρατεί 2-0 της Αταλάντα με τα γκολ των Λεάο και Ερναντέζ και να είναι πλέον μία ανάσα από την επιστροφή στον θρόνο της Serie A μετά από 11 χρόνια.

Πέρα από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν εντος γηπέδου, φρόντισαν πάντως να "ζεστάνουν" τον Στέφανο Πιόλι και τους παίκτες του κατά την άφιξή τους σε αυτό, με εκατοντάδες κόσμου να τους περιμένει έξω από το γήπεδο για να τους αποθεώσει και να τους εμψυχώσει πριν το ματς με τους μπεργκαμάσκι.

Ήταν μάλιστα τόσο εντυπωσιακό το σκηνικό που στήθηκε εκτός γηπέδου, ώστε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να προχωρήσει σε μία ενέργεια που τον έκανε... viral στα social media.

Ο Σουηδός φορ ενθουσιάστηκε τόσο από την υποδοχή που επεφύλαξαν τιφόζι των ροσονέρι σε εκείνον και τους συμπαίκτες του και άρχισε και εκείνος να τραγουδάει μέσα από το πούλμαν, για να προτρέπει τους οπαδούς να φωνάζουν περισσότερο και να χτυπάει κατόπιν το παρμπρίζ του πούλμαν με τα χέρια του, ραγίζοντάς το μέσα σε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

TAGS VIRAL ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ