ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Νέα κόντρα με την Ίντερ για το συγχαρητήριο tweet που χάθηκε στο... δρόμο

Στιγμιότυπο από Derby della Madonnina μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ | 22 Απριλίου 2024
Στιγμιότυπο από Derby della Madonnina μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ | 22 Απριλίου 2024 @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Ίντερ δέχτηκε συγχαρητήρια από αρκετές ομάδες της Serie A για την κατάκτηση του 20ου σκουντέτο, μεταξύ των οποίων η Γιουβέντους και η Νάπολι, με την Μίλαν όμως να λάμπει διά της... απουσίας της και να δίνει αφορμή για νέα μιλανέζικη κόντρα.

Η 22η Απριλίου 2024 είναι μία ημερομηνία σταθμός στην ιστορία της Ίντερ, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να θριαμβεύει επί της Μίλαν για έκτη διαδοχική φορά σε Derby della Madonnina και με το υπέρ της 2-1 να σφραγίζει την κατάκτηση του τίτλου πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Αυτός ήταν ο 20ος πρωταθληματικός τίτλος, που της δίνει τη δυνατότητα να βάλουν δεύτερο αστέρι στη φανέλα (μπαίνει ένα ανά δέκα πρωταθλήματα), με τους νερατζούρι να δέχονται συγχαρητήρια μηνύματα από αρκετές αντιπάλους τους στην Serie A (Γιουβέντους, Νάπολι, Φιορεντίνα κάποιες εξ αυτών) αλλά να βλέπουν την συμπολίτισσά τους, Μίλαν, να μη δίνει σημεία ζωής.

Για την ακρίβεια, επέλεξε να μην κάνει την παραμικρή ανάρτηση για σχεδόν 24 ώρες μετά από το τελευταίο σφύριγμα, με τους ανθρώπους της Ίντερ να κάνουν λόγο για unfair κίνηση από την πλευρά των ροσονέρι, από τη στιγμή που οι ίδιοι είχαν δώσει συγχαρητήρια το 2022 όταν ο τίτλος κατέληξε στην έτερη μεγάλη ομάδα της πόλης.

"Συγχαρητήρια Μίλαν. Φέτος ήταν μία πολύ όμορφη μάχη. Τα λέμε του χρόνου", είχαν γράψει πριν δύο χρόνια οι νερατζούρι στον λογαριασμό τους στο Twitter, με την Μίλαν όχι μόνο να επιλέγει το δρόμο της σιωπής μέσω social media αλλά και να βάζει στη διαπασών τη μουσική στο φινάλε του ντέρμπι, με στόχο να "σκεπάσει" τις ιαχές των παικτών και των οπαδών της Ίντερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ