CHAMPIONS LEAGUE

Μίλαν - Ίντερ: Η έκφραση απόγνωσης του Ιμπραχίμοβιτς για την εικόνα των ροσονέρι

Μίλαν - Ίντερ: Η έκφραση απόγνωσης του Ιμπραχίμοβιτς για την εικόνα των ροσονέρι
PRINT SCREEN

Η Μίλαν γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Ίντερ στον πρώτο ημιτελικό Champions League μεταξύ των δύο ομάδων και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την εικόνα των ροσονέρι όντας στις εξέδρες του "Σαν Σίρο".

Ο πρώτος ημιτελικός του Champions League μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ βρήκε την τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να είναι επιβλητική στο πρώτο μέρος και χάρη στα γκολ των Τζέκο και Μικίταριαν να παίρνει τη νίκη, που της έδωσε μεγάλο αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης.

Σε αντίθεση με τους νερατζούρι που στο πρώτο 45 λεπτο κυριάρχησαν, η Μίλαν από την πλευρά της δεν μπόρεσε στο δεύτερο μέρος να φέρει τούμπα την κατάσταση, γεγονός που έφερε απογοήτευση στο κοινό της που είχε τη μερίδα του λέοντος στις εξέδρες.

Η άσχημη διάθεση των ροσονέρι αποτυπώθηκε μάλιστα και στη φάση του 85ου λεπτού, με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τεό Ερνάντεζ να μη βρίσκει στόχο και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να παίρνει μία έκφραση απόγνωσης και απελπισίας στις εξέδρες.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ