SERIE A

Μίλαν - Γιουβέντους: Αυτούς τους παίκτες θα στερηθούν στο ντέρμπι της Serie A

Juventus' Bremer, left, and AC Milan's Theo Hernandez vie for the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Μπρέμερ, αριστερά, και ο Τεό Ερνάντες, δεξιά, μάχονται στο περσινό ντέρμπι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν @ 2023 AP IMAGES/ANTONIO CALANNI

Με εκατέρωθεν απουσίες θα παραταχθούν οι Μίλαν και Γιουβέντους στο μεταξύ τους κυριακάτικο (22/10, 21:45) ντέρμπι στο πλαίσιο της 9ης στροφής της Serie A.

Το Μίλαν - Γιουβέντους δεν έχει πλέον την αίγλη του παρελθόντος και στην Ιταλία άλλα ντέρμπι "κλέβουν" τις εντυπώσεις, συγκεντρώνοντας τους ποδοσφαιρόφιλους μπροστά από τις τηλεοράσεις τους κάθε χρόνο.

Παρόλα αυτά, πάντα είναι είδηση η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους με τα περισσότερα πρωταθλήματα Ιταλίας, αφού ο πρώτος έχει 19 "Scudetto" και ο δεύτερος 36, με τους "Μπιανκονέρι" να είναι οι πολυνίκεις του θεσμού.

Με τη Μίλαν να υποδέχεται τη Γιουβέντους το βράδυ της Κυριακής (22/10, 21:45) για την 9η αγωνιστική της Serie A, το θέαμα αναμένεται να είναι φτωχό, αν δει κανείς το γεμάτο απουσιόλογιο που έχουν να διαχειριστούν οι προπονητές των δύο ομάδων.

Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, ο Αντρέα Πιόλι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μενιάν και Τεό Ερνάντες, ενώ λόγω τραυματισμών θα απουσιάσουν οι: Μπενασέρ, Τσουκουέζε, Καλντάρα, Κρούνιτς και Λόφτους-Τσικ, την ώρα που αμφίβολος είναι και ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Καλούλου.

Τελευταίος παίκτης που τέθηκε εκτός δράσης είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας των "Ροσονέρι", Μάρκο Σπορτιέλο, με τον Μιράντε να καλείται να φορέσει τα γάντια του βασικού.

Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, ο Αλέγκρι θα πρέπει να βρει λύσεις για τη χρόνια απουσία του Πολ Πογκμπά μετά την υπόθεση ντόπινγκ που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για άγνωστο μέχρι στιγμής χρονικό διάστημα, όπως, επίσης, και για την απώλεια του Φατζόλι για το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού που πλήττει το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα, ωστόσο, εντοπίζονται στην αμυντική γραμμή της "Βέκια Σινιόρα", με τους Σάντρο, Ντανίλο και Ντε Σίλιο να μην αγωνίζονται εξαιτίας τραυματισμών στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής στη Serie A.

TAGS SERIE A ΜΙΛΑΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ