ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίλαν για Μαζουακού

Μίλαν για Μαζουακού
INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Αρτούρ Μαζουακού αποκάλυψε πως έχει μιλήσει με τον Αντριάνο Γκαλιάνι για την πιθανότητα μεταγραφής του πελάτη του στη Μίλαν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα σενάρια μετακίνησης του Αρτούρ Μαζουακού στην Μίλαν το καλοκαίρι του 2015, ανακινεί εκπρόσωπος του Γαλλοαφρικανού μπακ μιλώντας σε ΜΜΕ της Ιταλίας.

"Ο Ραϊόλα δεν εργάζεται για εμάς, δεν είναι διαμεσολαβητής μας, το γκρουπ Ενροτέ έχει το μάνατζμεντ του παίκτη. Έχουμε μιλήσει απευθείας με τον Αντριάνο Γκαλιάνι για μια πιθανή μεταγραφή του Αρτούρ στη Μίλαν τον Ιούνιο.

Αλλά αν η Μίλαν θέλει τώρα τον παίκτη θα πρέπει να μιλήσει με την διοίκηση του Ολυμπιακού", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντονίνο Λοντζέντι, εκπρόσωπος του 21χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού.

Ο Αρτούρ Μαζουακού ήρθε στον Πειραιά από την Βαλανσιέν το καλοκαίρι του 2014 και αμέσως κέρδισε μια θέση στην βασική ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων", πραγματοποιώντας ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρώτο μισό της σεζόν.

Η συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό στο Champions League, σε συνδυασμό με το ταλέντο και την ηλικία του, έχουν ήδη στρέψει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ επάνω του.

Μίλαν, Ίντερ, Γιουβέντους και Νάπολι, παρακολουθούν στενά τον Μαζουακού, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από συλλόγους της Αγγλίας και της Ισπανίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ