ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Έκλεισε τον Τονάλι

Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Μίλαν ήλθε σε συμφωνία με την Μπρέσια για την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι. Δανεικός για μία σεζόν αντί 10.000.000 ευρώ και οψιόν αγοράς ύψους 20.000.000 ευρώ.

Στη Μίλαν θα αγωνίζεται οριστικά τη νέα σεζόν ο Σάντρο Τονάλι ή "νέος Πίρλο" όπως είναι το παρατσούκλι του. Οι ροσονέρι ήλθαν σε συμφωνία με την Μπρέσια για τον μονοετή δανεισμό του 20χρονου αντί 10.000.000 ευρώ.

Φυσικά η ομάδα του Μιλάνο έχει την οψιόν να τον αγοράσει το επόμενο καλοκαίρι μετά το πέρας του δανεισμού. Το κόστος της αγοράς ανέρχεται σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου σε 20.000.000 ευρώ.

Καθοριστικό ρόλο στο deal καθώς τον παίκτη - ένα από τα υποσχόμενα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου - ήθελε και η Ίντερ έπαιξε ο Πάολο Μαλντίνι. Ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν ήταν αυτός που έψησε τον Τονάλι να αποδεχθεί το πρότζεκτ των ροσονέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μίλαν: Ο Μαλντίνι αρπάζει τον Τονάλι μέσα από τα χέρια της Ίντερ

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ