ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Μαλντίνι αρπάζει τον Τονάλι μέσα από τα χέρια της Ίντερ

Μίλαν: Ο Μαλντίνι αρπάζει τον Τονάλι μέσα από τα χέρια της Ίντερ
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Πάολο Μαλντίνι τα βρήκε σε όλα με τον Σάντρο Τονάλι και απομένει το Ok του προέδρου της Μπρέσια για να μεταγραφεί στην Μίλαν ο 20χρονος Ιταλός μεσος.

Πριν από λίγο καιρό η Ίντερ έμοιαζε να έχει καπαρώσει τον Σάντρο Τονάλι όμως η καθυστέρηση από πλευράς τεχνικής ηγεσίας για να ανάψει το πράσινο φως (γράφεται στην Ιταλία πως ο Κόντε έχει ρίξει το βάρος σε άλλες μεταγραφές), έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Η διαφοροποίηση μάλιστα της κατάστασης είναι άκρως εντυπωσιακή, με την ιταλική ιστοσελίδα " Sportmediaset" να υποστηρίζει πως ο Πάολο Μαλντίνι κινήθηκε μεθοδικά και αστραπιαία και πλέον ο παίκτης μοιάζει να προβάρει τα κοκκινόμαυρα.

Συγκεκριμένα, ο θρύλος των ροσονέρι και νυν αθλητικός διευθυντής τους φέρεται να έπεισε τον 20χρονο για το πρότζεκτ της Μίλαν, ενώ οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και για τα χρήματα που θα λαμβάνει ο ταλαντούχος μέσος, που θα είναι 2,2 εκατ.ευρώ ετησίως συν μπόνους.

Μίλαν: Ο Μαλντίνι αρπάζει τον Τονάλι μέσα από τα χέρια της Ίντερ
FABIO ROSSI/LAPRESSE VIA AP

Μένει να δούμε αν η πρόταση που θα κάνει η Μίλαν στην Μπρέσια θα ικανοποιήσει τους διοικούντες των μπλε, με τους ροσονέρι να θέλουν να κλείσουν το deal εντός 48 ωρών για να κάνουν δικό τους ένα παιδί που υποστήριζε τους κόκκινους διαβόλους από μικρός και ο οποίος πριν λίγο διάστημα φάνταζε σχεδόν βέβαιο πως θα κατέληγε στην συμπολίτισσα Ίντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ