ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Είπε αντίο ο Μάντζουκιτς

Milan's Mario Mandzukic during the Serie A soccer match between Lazio and AC Milan at Rome's Olympic stadium, Monday, April 26, 2021. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Milan's Mario Mandzukic during the Serie A soccer match between Lazio and AC Milan at Rome's Olympic stadium, Monday, April 26, 2021. (AP Photo/Gregorio Borgia) @ 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Μία ημέρα μετά την επιστροφή της Μίλαν στο Champions League μέσω της 2ης θέσης, ο Μάριο Μάντζουκιτς αποχαιρέτησε τους ροσονέρι μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Η Μίλαν επικράτησε 2-0 της Αταλάντα στο Μπέργκαμο και κατέκτησε τη 2η θέση στην Serie A (το καλύτερο πλασάρισμά της μετά από τη σεζόν 2011-12), γεγονός που της επιτρέπει να αγωνιστεί στο Champions League μετά από απουσία επτά χρόνων. Από σήμερα (24/5) κιόλας οι διοικούντες τον μιλανέζικο σύλλογο άρχισαν τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, στον οποίο πάντως δεν θα είναι μέσα ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Ο Κροάτης επιθετικός αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο για να "δίνει ανάσες" στον Ιμπραχίμοβιτς όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει, κάτι που αποδεικνύουν και τα μηδέν γκολ σε 10 συμμετοχές του, και με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τους ροσονέρι για τους έξι μήνες συνεργασίας και να ευχηθεί τα καλύτερα στο σύλλογο για τη συνέχεια.

"Ήταν τιμή να παίξω για την Μίλαν, ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου που μου έδωσε την ευκαιρία, στο τεχνικό επιτελείο για την αφοσιωμένη δουλειά τους και στους συμπαίκτες μου που δεν είναι μόνο εξαιρετικοί παίκτες αλλά και ένα σπουδαίο γκρουπ ανθρώπων.

Είμαι χαρούμενος που μπορέσαμε να φέρουμε αυτό το σπουδαίο σύλλογο πίσω στο Champions League όπου ανήκει και εύχομαι σε όλους μέσα στο σύλλογο μόνο τα καλύτερα για το μέλλον", έγραψε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: @ 2021 Gregorio Borgia/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ