ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Χάνει τον Γκιουλέρ λόγω της τρελής προμήθειας που ζήτησε ο πατέρας του

Ο Αρντά Γκιουλέρ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε ματς του Europa League απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου | 3 Νοεμβρίου 2022
Ο Αρντά Γκιουλέρ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε ματς του Europa League απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου | 3 Νοεμβρίου 2022 @2022 PIOTR HAWALEJ/AP IMAGES

Η Μίλαν ήταν αποφασισμένη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης που είχε βάλει η Φενέρμπαχτσε στον Αρντά Γκιουλέρ, όμως η περίπτωση του Τούρκου επιτελικού μέσου μοιάζει να απομακρύνεται λόγω των παράλογων απαιτήσεων του πατέρα του.

Η Μίλαν "χτυπάει" σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα το τελευταίο 24ωρο (Ρομέρο, Πούλισικ, Λόφτους-Τσικ είναι παίκτες με τους οποίους βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις) και ένας από τους παίκτες στους οποίους έστρεψε το βλέμμα της ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Αρντά Γκιουλέρ.

Ο λόγος για τον εξαιρετικά ταλαντούχο Τούρκο επιτελικό μέσο, με τους ροσονέρι να γνωρίζουν πως η Φενέρμπαχτσε έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης στον παίκτη ύψους 17,5 εκατομμυρίων ευρώ αλλά παρόλα αυτά να ζητούν από την τουρκική ομάδα να της επιτρέψει να διαπραγματευτεί μαζί του.

Το γεγονός αυτό έδειξε τη διάθεση των Μιλανέζων να καλύψουν αυτό το ποσό όμως φαίνεται πως λογάριαζαν χωρίς τον... ξενοδόχο που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο πατέρας του Γκιουλέρ, που είναι και μάνατζέρ του.

'Όπως αποκάλυψε η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", ο πατέρας του παίκτη μπήκε ανάμεσα στις δύο πλευρές και δημιούργησε μία οικονομική άβυσσο που τους χωρίζει, αφού ζήτησε προμήθεια ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για να γίνει το deal.

Κάτι που πάγωσε τους διοικούντες τον σύλλογο αφού θα πρέπει να διαθέσουν τουλάχιστον 37,5 εκατομμύρια ευρώ σε μία τέτοια περίπτωση (χωρίς να υπολογίζεται το κασέ του παίκτη), με το ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρει πως ο Γκιουλέρ απομακρύνεται από τη στιγμή που προέκυψαν αυτές οι ξαφνικές οικονομικές αξιώσεις του πατέρα του.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ