ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Μίχος: "Θα ανέβει ο ΟΦΗ"

Μίχος: "Θα ανέβει ο ΟΦΗ"
μίχος

Ο αρχηγός του Θρασύβουλου Άκης Μίχος αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και για την πορεία της ομάδας του

Ο αρχηγός της ομάδας της Φυλής, μεταξύ άλλων επεσήμανε πως ο ΟΦΗ, θα καταφέρει να πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ και πως η ομάδα του θα καταφέρει να παραμείνει στην Β' Εθνική.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άκης Μίχος στον "Athletic Radio 104,2":

Για το παιχνίδι του Θρασύβουλου με τον ΟΦΗ: "Πρόκειται για ένα οριακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για τα πλέι οφ γιατί όπως και να έχει, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την απευθείας άνοδο για την Σούπερ Λίγκ. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για την ομάδα".

Για τον ΟΦΗ: "Σίγουρα, δεν ήταν καλό το ξεκίνημα αλλά στην συνέχεια με την αλλαγή προπονητή, ο ΟΦΗ βρήκε τον δρόμο του και πιστεύω ότι τελικά θα ανέβει στην Σούπερ Λίγκα. Τι να λέμε, τώρα για τον ΟΦΗ; Είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει αρκετό κόσμο. Θα είναι, για εμάς, δύσκολο παιχνίδι γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για τον Θρασύβουλο: "Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στην αρχή του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να μην πάρουμε πολλούς βαθμούς. Μετά ήρθε και η αλλαγή προπονητή όπου δείχνουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Ο Θρασύβουλος έχει πολύ καλό υλικό και αυτό το δείξαμε στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ όπου πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Βέβαια, καλύτερα να είχαμε αποκλείσει την ΑΕΚ γιατί τώρα θα ήμασταν σε καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Όμως πιστεύω ότι τελικά θα σωθούμε και θα παραμείνουμε στην Β’ Εθνική".

Για τον Εργοτέλη: "Ο Εργοτέλης έχει πολύ καλό ρόστερ και στάθηκε άτυχος. Μπορούσε να είχε πάει καλύτερα στο φετινό πρωτάθλημα και να τερματίσει ψηλότερα στην βαθμολογία".

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Δευτέρα 19/04 στις 19.00 την αναμέτρηση Ιωνικός-Διαγόρας.
















TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ