ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Μίχος: "Τελικός με ΟΦΗ"

Μίχος: "Τελικός με ΟΦΗ"
μιχος

Ως ένα ακόμα τελικός αντιμετωπίζεται η αναμέτρηση του Θρασύβουλου με τον ΟΦΗ. Ο Άκης Μίχος δηλώνει αισιόδοξος για την "μάχη" με τον ΟΦΗ

Ο ποδοσφαιριστής του Θρασύβουλου μίλησε στον "Athletic Radio 104,2" για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΟΦΗ, για τον Θρασύβουλο, για τον ΟΦΗ, για την παρουσία φιλάθλων του ΟΦΗ στο γήπεδο της Φυλής, για τον Εργοτέλη αλλά και για τον εαυτό του.
Για την αναμέτρηση του Θρασύβουλου με τον ΟΦΗ: " Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός και από εδώ και πέρα όλοι οι αγώνες έχουν αυτόν τον χαρακτήρα. Για να ελπίζουν οι δύο ομάδες, θα πρέπει να βλέπουν όλους τους αγώνες σαν τελικούς. Όλοι στον Θρασύβουλο είναι άπαντες συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Όποια ομάδα κερδίσει θα παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση της παραμονής".

Για τον Θρασύβουλο: " Μπορεί να είμαστε σε μια δύσκολη θέση όμως εφόσον έχουμε μαθηματικές ελπίδες για να πετύχουμε την παραμονή μας τότε θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Μέχρι να ελπίζουμε θα παλεύουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν γίνεται αλλιώς. Όσο ζεις ελπίζεις και εμείς ελπίζουμε όποτε ζούμε.

Δυστυχώς ενώ παρουσιάζουμε καλό πρόσωπο, έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Αυτή η απώλεια των βαθμών μας δημιουργεί μεγάλο άγχος και σκεφτείτε σε πόσο καλύτερη κατάσταση θα ήμασταν αν είχαμε τώρα πέντε ή έξι παραπάνω βαθμούς. Η μεγάλη ομοιογένεια που έχουμε είναι πλεονέκτημα αλλά η έλλειψη εμπειρίας αποτελεί μειονέκτημα και από εδώ και πέρα θα παίζουμε για ένα αποτέλεσμα

".

Για τον ΟΦΗ: " Πιστεύω πως η μεγάλη αμφισβήτηση που υπάρχει προς την ομάδα από τον κόσμο έχει επηρεάσει αρκετά τους ποδοσφαιριστές. Από την αρχή της περιόδου όταν και έγιναν τρία με τέσσερα παιχνίδια υπήρχε δυσπιστία λόγω και των φημολογούμενων σχέσεων με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί και να παίξει ποδόσφαιρο κάτω από τέτοιες συνθήκες. Θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του από εδώ και πέρα και να γίνει περισσότερο ανταγωνιστικός".

Για την παρουσία φιλάθλων του ΟΦΗ στο γήπεδο της Φυλής: " Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε στην έδρα μας με περισσότερους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας από ότι οι δικοί μας. Έχει γίνει αρκετές φορές και δεν νομίζω ότι θα επηρεαστεί η απόδοση μας από την παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ. Σίγουρα θα είναι μια βοήθεια για τον ΟΦΗ αλλά εμείς έχουμε πλέον συνηθίσει. Εξάλλου η έδρα μας που πέρυσι μας βοήθησε σημαντικά για να πάρουμε την άνοδο, φέτος είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μας για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα".

Για τον Εργοτέλη: " Δεν πιστεύω ότι έχει σωθεί ακόμα. Είναι σε καλή κατάσταση ωστόσο θα πρέπει να πάρει τα παιχνίδια στην έδρα του για να είναι πιο ασφαλής στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού του έδωσε μεγάλη ανάσα και πιστεύω ότι θα κερδίσει την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα".

Για τον εαυτό του: " Έχω συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο αλλά τώρα σκέφτομαι μόνο την σωτηρία του Θρασύβουλου. Προς το παρόν σκέφτομαι την ομάδα μου και το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει".













TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ