ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Μίχνιεβιτς: "Ο Κριχόβιακ έχει δεχθεί προτάσεις, θα πάει στο Κράσνονταρ για να δει τη θέση της ομάδας"

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ
Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ INTIME

Ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς δήλωσε ότι ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ θα επιστρέψει στην Κράσνονταρ για να δει τι θα γίνει με το μέλλον του, καθώς έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του από ομάδες που θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πολωνίας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος αγωνίστηκε στα playoffs με την ΑΕΚ και θα επιστρέψει στην Κράσνονταρ, με την Ένωση να επιθυμεί την επιστροφή του το καλοκαίρι.

Ο Μίχνιεβιτς ανέφερε ότι ο 32χρονος διεθνής μέσος έχει κάποιες προτάσεις αλλά δεν ζήτησε λεπτομέρειες, τονίζοντας ότι ο Κριχόβιακ θα πάει σε ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής ενόψει του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς για το μέλλον του Κριχόβιακ: "Ο Κριχόβιακ θα είναι μαζί μας μέχρι το παιχνίδι με την Ολλανδία. Μετά θα επιστρέψει στην Κράσνονταρ, αυτά είναι που έχουμε κανονίσει μέχρι στιγμής.

Θα δούμε ποια θα είναι η θέση της ομάδας αναφορικά με το μέλλον του. Έχει κάποιες προτάσεις, αλλά δεν ζήτησα λεπτομέρειες. Μου είπα να μην ανησυχώ. Σίγουρα θα πάει σε ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και θα αποφασίσει σύντομα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ