ΑΡΗΣ

Μιχαλήτσος: "Έδρα και στο Μάντσεστερ"

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΡΗΣ / ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 ,ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΡΗΣ / ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 ,ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Αποθέωση για τον κόσμο του Άρη από τον Γιάννη Μιχαλήτσο, που τόνισε πως το "City of Manchester" έμοιαζε με έδρα των "κιτρινόμαυρων", ενώ χαρακτήρισε την Σίτι φαβορί για το Europa League.

Ο τεχνικός των "κιτρίνων" μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια, ενώ έστειλε μήνυμα για προσήλωση στους αγώνες του πρωταθλήματος, από 'δω και πέρα.

"Χάσαμε από μία ομάδα που είναι καλύτερη και δυστυχώς στο πρώτο δεκάλεπτο χάναμε με 2-0 και θα μπορούσαμε να γίνονταν και χειρότερα τα πράγματα. Θέλω να δώσω όμως συγχαρητήρια στα παιδιά.

Παίζαμε με ένα μεγαθήριο. Θα έπρεπε να τα κάναμε όλα τέλεια χωρίς λάθη και με λάθη του αντιπάλου μας. Χάσαμε από μία ομάδα φαβορί για το τρόπαιο.

Θα πρέπει όμως να κοιτάξουμε την συνέχεια στο πρωτάθλημα όπου έχουμε μείνει πίσω στον δρόμο για τα πλέι οφ. Υπάρχει όμως μεγάλη κούραση γιατί οι ίδιοι παίκτες αγωνίζονται συνεχώς. Και με τον Ατρόμητο υπήρχε κούραση και θα πρέπει να βοηθήσουν και άλλοι παίκτες για να υπάρχουνε φρέσκα πόδια ώστε να ανταποκριθούν τα παιδιά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που κάνανε έδρα μας και αυτό το γήπεδο και στεναχωριόμαστε που δεν τους κάναμε περήφανους όπως σε άλλα παιχνίδια.

Υπάρχει όμως κούραση στην ομάδα και είναι το μόνο που με φοβίζει εν όψει της Κυριακής με την Λάρισα. Εκεί όπου θα παίξουμε με μία ομάδα που καίγεται για τους βαθμούς και δεν θα πρέπει να πάθουμε κάποια ζημιά όπως συνέβη μετά από άλλα μας ευρωπαϊκά παιχνίδια", ήταν τα λόγια του προπονητή του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ