ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

"Μία θέση στην πρώτη επτάδα"

"Μία θέση στην πρώτη επτάδα"
INTIME SPORTS

Ο Μάριο Χίμπλινγκερ τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ότι ο Εργοτέλης μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας.

Ο Αυστριακός αμυντικός στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Πανιωνίου και πρόσθεσε ότι αν η ομάδα αγωνιστεί όπως στη Νέα Σμύρνη και στην Καβάλα, μπορεί να φτάσει σε ένα νέο τρίποντο.

Αρχικά για το παιχνίδι του Σαββάτου, είπε:" Κατ’ αρχάς ήταν πολύ σημαντικό που καταφέραμε να παίξουμε καλά έπειτα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Δουλέψαμε πολύ καλά στις δύο εβδομάδες που μεσολάβησαν και αυτό φάνηκε στο γήπεδο".

Στη μεταμόρφωση της ομάδας σε σύγκριση με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, απάντησε: "Δεν είναι δύσκολο να το εξηγήσομε. Απέναντι στον Παναθηναϊκό κάναμε πολλά λάθη, κυρίως ατομικά. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε.


Όλοι είδαν ότι δεν ήμασταν καλοί. Γνωρίζουμε ότι πρέπει και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Ήταν πολύ σημαντικό να κοιτάξουμε μπροστά. Μαθαίνουμε από την κριτική και πιστεύω ότι έχουμε την προσωπικότητα να μην επηρεαζόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα".

Για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Καβάλα, ανέφερε:" Έχουμε μια εβδομάδα στη διάθεσή μας να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ο προπονητής θα μας μιλήσει για την τακτική και θα πάμε στην Καβάλα για τη νίκη. Αν παίξουμε όπως απέναντι στον Πανιώνιο, είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά".

Για τον στόχο που έχει θέσει η διοίκηση, τόνισε:" Σίγουρα μπορούμε να διεκδικήσουμε μια θέση στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας. Το πρωτάθλημα, βέβαια, είναι πολύ δύσκολο και οι περισσότερες ομάδες είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία. Είδαμε και πέρσι ότι σε απόσταση τριών βαθμών βρέθηκαν έξι ομάδες".

Τέλος για τη φετινή παρουσία της αμυντικής γραμμής, επεσήμανε:" Η άμυνα γίνεται από όλη η ομάδα. Σε τρία παιχνίδια δεν έχουμε δεχθεί γκολ, ενώ άλλα δύο τα χάσαμε με 1-0. Μόνο με τον Παναθηναϊκό δείξαμε άλλο πρόσωπο, κάτι που οφείλεται στα πολλά λάθη που κάναμε. Για μένα είναι καλύτερο να χάσεις ένα παιχνίδι με 4-0 παρά τέσσερα με 1-0".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ