ΞΑΝΘΗ

Μία εβδομάδα εκτός ο Ντιέ

Μία εβδομάδα εκτός ο Ντιέ
Ντιέ INTIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών συνεχίζεται η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για το παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Σερζ Ντιέ.

Με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο λόγω του πειθαρχικού του παραπτώματος Σερζ Ντιέ συνεχίζεται η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Ο δυναμικός Ιβοριανός μέσος ακολουθεί τον εσωτερικό κανονισμό που αναφέρει πώς μένει μια εβδομάδα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, με αφορμή την αντίδρασή του όταν έγινε αλλαγή το Σάββατο στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση, όπως και χθες, έτσι και σήμερα οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε διαφορετικά γκρουπ κι εναλλάξ ακολούθησαν το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και τεχνικής.

Το απόγευμα η ένταση ανέβηκε στις ασκήσεις συναρμογής και στα παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους που ακολούθησαν. Ο Ράινερ Μάουρερ και οι συνεργάτες του δούλεψαν πάνω σε τομείς της αμυντικής λειτουργίας και της επιθετικής ανάπτυξης.

Σε αντίθεση με τον Ντιέ οι Βάλλας και Κομεσίδης πλέον… νοιώθουν δυνατοί με τον πρώτο να επιστρέφει στην βασική σύνθεση της Ξάνθης ενώ και ο Χοσέμι επιστρέφει από τιμωρία.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ