ΑΕΛ

Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Ο αγώνας με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε για τους ανθρώπους της ΑΕΛ, που χωρίς τυμπανοκρουσίες αναμένεται να τοποθετηθούν μέσα στην εβδομάδα για την εχθρική διαιτησία που αντιμετωπίζουν.

Το ότι η διαιτησία στην Ελλάδα είναι κακή το ξέρει και η κουτσή Μαρία, γεγονός που δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. Οι άνθρωποι της ΑΕΛ ωστόσο έχουν χάσει την καλή τους πίστη και πλέον πιστεύουν πως κάποια πράγματα μόνο τυχαία δεν είναι.

Δυο φορές φέτος οι βυσσινί πέρασαν από... χειρουργείο σε δυο καθοριστικές φάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν την ροή του αγώνα.

Η αρχή έγινε στον αγώνα με την Καβάλα στο Αλκαζάρ, όταν ο Στέλιος Βενετίδης πέτυχε ένα κανονικό γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το κακό συνεχίστηκε και το Σάββατο με τον Ηρακλή, όταν ο Χοσέμι ανέτρεψε τον Μπλάζεκ (βλ. φωτογραφία) όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης (που γενικά ήταν κακός) έδειξε "παίζετε".



Όπως και να έχει τόσο ο Κώστας Πηλαδάκης όσο και η διοίκηση της ΑΕΛ δεν έχουν σκοπό να δυναμιτίσουν το κλίμα, όμως δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ζητήσουν συνάντηση με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ για το θέμα.

Το μόνο που αφήνουν να διαρρεύσει ωστόσο είναι αυτές οι δυο φωτογραφίες και ζητούν από τον κόσμο από εκεί και πέρα να βγάλει τα συμπεράσματα του.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ