ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πρόταση στον Λίνες ο Ολυμπιακός", γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Ο Μάρτιν Λίνες
Ο Μάρτιν Λίνες © 2021 KENAN ASYALI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Μάρτιν Λίνες της Γαλατάσαραϊ σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων "Fotomac", με τον Νορβηγό δεξιό μπακ -ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι- να εμφανίζεται πρόθυμος να παίξει στην Ελλάδα.

Με τη φετινή Super League Interwetten να έχει μπει στην τελική ευθεία (απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των play offs) και τον Ολυμπιακό να έχει ήδη στεφθεί πρωταθλητής, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αρχίσει ήδη το σχεδιασμό για τον καταρτισμό του ρόστερ της νέας σεζόν και τα πρώτα ονόματα μεταγραφικών στόχων έχουν ήδη βγει στο προσκήνιο.

Αυτό του Γιουνές Μπελχαντά μπήκε γρήγορα στη λίστα των Πειραιωτών, ωστόσο φαίνεται πως ο Μαροκινός επιτελικός μέσος δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Γαλατάσαραϊ που έχει μπει στο μάτι των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αφού τους ενδιαφέρει και ο Μάρτιν Λίνες.

Ο λόγος για τον Νορβηγό δεξιό μπακ που μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την "Τσιμ Μπομ", με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων "Fotomac" να αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι προσέγγισαν τον παίκτη για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του και εκείνος εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στη χώρα μας για να αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο με τα ερυθρόλευκα.

Και αυτό γιατί η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν έχει δείξει ενδιαφέρον να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να ψάχνει μία έξτρα λύση για το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής ώστε να πλαισιώσει τους Λαλά και Ανδρούτσο.

Ο ΜΑΡΤΙΝ ΛΙΝΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ:

ΤΟ 2016 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σημειώνεται πως ο 29χρονος Νορβηγός δεξιός μπακ μετράει μέχρι στιγμής 25 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ έχοντας να επιδείξει 4 ασίστ.

Εκεί αγωνίζεται αδιάλλειπτα από τον Ιανουάριο του 2016 όταν και αποκτήθηκε από την Μόλντε ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί και σε μία ομάδα της πατρίδας του, την Κόνγκσβινγκερ.

Ο συνολικός απολογισμός του στην "Γαλατά" είναι 145 ματς με 5 γκολ και 17 ασίστ στο ενεργητικό του ενώ φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο από το 2013 έχοντας να παρουσιάσει σε αυτό το διάστημα 29 ματς και 1 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2018 Manuel Araujo/Associated Press

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ