PREMIER LEAGUE

"Μέθυσε" τον "Φέργκι" ο Μουρίνιο

"Μέθυσε" τον "Φέργκι" ο Μουρίνιο
Μουρίνιοφέργκι

"Μέθυσε" τον "Φέργκι" ο Μουρίνιο με δώρο ένα μπουκάλι πορτογαλικό κρασί

Παράλληλα όμως την παραμονή του αγώνα η αποστολή της Τσέλσι αναστατώθηκε στο ξενοδοχείο που διέμεινε καθώς ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός για φωτιά, με αποτέλεσμα τα μέλη της να βγουν ανάστατοι από τα δωμάτια τους, μέχρι τελικά να αποδειχθεί ότι δεν επρόκειτο παρά για λάθος.

"Θετικό αποτέλεσμα"

Στο αγωνιστικό μέρος θετικό για την Τσέλσι θεώρησε το τελικό αποτέλεσμα στο "Ολντ Τράφορντ", ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής υποστήριξε ότι η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει με έξι βαθμούς μετά το τελικό 1-1.

" Η Γιουναϊτεντ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να φτάσει την διαφορά στους έξι βαθμούς και αυτό το αποτέλεσμα είναι θετικό για εμάς", τόνισε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει:

"Είναι μεγάλη διαφορά γιατί οι τρεις βαθμοί είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς απ' ότι για την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ. Μπήκαν στο παιχνίδι γνωρίζοντας ότι είχαν μία μεγάλη ευκαιρία και αν εγώ ήμουν στην θέση τους θα ήμουν πολύ απογοητευμένος.

Αγωνίζονταν στην έδρα τους, είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν την διαφορά και δεν μπόρεσαν να το κάνουν. Το άλλο καλό για εμάς είναι ότι η Άρσεναλ θα μπορούσε να μας έχει πλησιάσει. Αλλά έχασαν και είμαστε ενα βαθμό ακόμη πιο μακριά από αυτήν".

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πάντως δεν συμφώνησε απόλυτα με τις εκτιμήσεις του Ζοζέ Μουρίνιο λέγοντας :"Ηταν μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς και δεν την εκμεταλλευτήκαμε.

Είμαι σίγουρος ότι η Τσέλσι είναι ικανοποιημένη με τον βαθμό και το αποτέλεσμα αυτό την κρατά σε επαφή με εμάς. Πάντως ξέρω ότι όταν φτάσουμε στα τψηλά επίπεδα απόδοσης, είμαστε η καλύτερη ομάδα στην χώρα".















TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ