ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μεταξάς: "Καλύτερος ο Παναθηναϊκός, μας ενοχλεί που ήμασταν με 10 στο πρώτο γκολ"

Ο Ηρακλής Μεταξάς από το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα | 19 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ηρακλής Μεταξάς από το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα | 19 Δεκεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, στις δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας από τον Παναθηναϊκό στάθηκε στις λεπτομέρειες που δεν ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ο Ηρακλής Μεταξάς, τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, υποστήριξε στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό πως το τριφύλλι ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ενώ στάθηκε στο πρώτο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του την ώρα που έπαιζε με δέκα παίκτες.

"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και από το πάθος που έδειξε η ομάδα μου, την άμυνα που κάναμε στο α’ ημίχρονο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν χρειάζονταν τα νεύρα. Εκεί νομίζω χάσαμε λιγάκι τον έλεγχο τον δικό μας. Ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια, εμείς ξέρουμε τις δυνάμεις μας και ποιοι είμαστε. Στη φάση του γκολ ακόμα με πειράζει, γιατί είμαστε με 10 παίκτες.

Το φάουλ έγινε από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί να μπει μέσα, έρχεται από εδώ πάλι δεν μπορεί να μπει μέσα, από εκεί δεν μπορεί, από εδώ δεν μπορεί πότε θα μπει μέσα ο παίκτης; Και μπαίνει το γκολ. Εμείς στις λίγες ευκαιρίες που είχαμε, ένα δοκάρι και 2 σέντρες από το πλάι, μας έλειπε κάτι για να μπει το γκολ κι έτσι χάσαμε".

Και μετά ρωτήθηκε αν αποπροσανατόλισε την ομάδα τραυματισμός του Περέα που ήταν αρκετή ώρα κάτω στη φάση του 1-0:

"Έφαγε πολύ ξύλο ο Περέα και τρώει σε κάθε παιχνίδι. Εμείς που είμαστε κοντά στον αγωνιστικό χώρο το βλέπουμε. Δυστυχώς είναι δυνατό παιδί και το αφήνουνε. Δεν είδα ακόμα τη φάση που έγινε στην περιοχή στο α’ ημίχρονο, αλά να ξέρετε ότι είναι ακόμα ματωμένος στο πόδι, δεν πέφτει με το τίποτα. Είναι δυνατό παιδί και καμιά φορά στέκεται και με το παραπάνω όρθιος. Αν ήταν άλλος θα έσπαγε τα πόδια του δέκα φορές. Νωρίτερα, όμως, στο ματς νομίζω ότι έπρεπε να έχουμε το πάθος, αλλά όχι τα νεύρα".

Για την τύχη που δεν είχε ο ΠΑΣ στο δοκάρι του Σάλιακα:

"Αυτές είναι οι δυνάμεις μας, τις λίγες ευκαιρίες πρέπει να τις βάζουμε, σήμερα δεν τις βάλαμε".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ