ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μεταξάς: "Ήθελα να παίξουμε με πιο πολύ θάρρος"

Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League Interwetten
Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League Interwetten INTIME

Ο Ηρακλής Μεταξάς δήλωσε στη NOVA ότι το ματς με τον Ολυμπιακό είχε δύο πλευρές, λόγω των απουσιών που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ήθελε να παίξουν με περισσότερο θάρρος.

Ο Ηρακλής Μεταξάς σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε ότι το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό άφησε αμφίρροπη αίσθηση στην ομάδα του, καθώς με βάση τις απουσίες τα πήγε πολύ καλά, ωστόσο ήθελε από τους ποδοσφαιριστές του να ήταν περισσότερο θαρραλέοι, κυρίως στο χτίσιμο των επιθέσεων από πίσω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηρακλής Μεταξάς στη NOVA: Για το ματς και την εικόνα που αφήνει: "Όντως έχει δύο πλευρές. Αν το πάρουμε με όλα αυτά που γίνονται με τις απουσίες, είναι δύσκολο να παίξουν σε άλλες θέσεις δεν είναι συνηθισμένο.

Ήθελα να παίξουμε με πιο πολύ θάρρος και εννοώ από πίσω, όταν χτίζαμε τις επιθέσεις μας. Με αυτή την ενδεκάδα το δοκιμάσαμε και το κάναμε καλύτερα, βέβαια το κάναμε μεταξύ μας στην προπόνηση, όχι με τον Ολυμπιακό".

Για το τι είπαν στο δεύτερο ημίχρονο: "Στο δεύτερο μέρος συζητήσαμε και τακτικά και ψυχολογικά. Είχαμε να χάσουμε τον βαθμό με τον οποίο ξεκινήσαμε το παιχνίδι, αλλά δεν υπήρχε λόγος για κάποιον φόβο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο θαρραλέοι".

Για τη συνέχεια: "Δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι στο επόμενο ματς. Ελπίζω να γίνουν καλά τα παιδιά. Ο πάγκος ήταν γεμάτος, αλλά πολλά παιδιά ήταν άρρωστα, οπότε το σκέφτεσαι για να τον βάλλεις αλλαγή. Με μία προπόνηση ή με ένα ατομικό πρόγραμμα. Μερικές αλλαγές έγιναν επειδή έπρεπε να γίνουν".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ