ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μεταξάς: "Είχαμε παίκτη με πρόβλημα στην καρδιά και άλλον που έβγαζε αίμα από τη μύτη"

Ο Ηρακλής Μεταξάς δίνει οδηγίες σε αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ηρακλής Μεταξάς δίνει οδηγίες σε αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα IN TIME SPORTS

Ο Ηρακλής Μεταξάς μετά τη νίκη του ΠΑΣ επί του Ιωνικού με 1-0 έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του και τα έβαλε με τη Super League και τα πρωτόκολλα κατά του κορονοϊού καθώς όπως εξήγησε δεν είναι εύκολη η διαδικασία για κάποιον που έχει προσβληθεί από τον ιό να μπει ξανά στις προπονήσεις.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μόλις είχε νικήσει τον Ιωνικό με 1-0 με το γκολ του Περέα και έκανε άλμα τετράδας. Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων όμως στις δηλώσεις του με τη λήξη της αναμέτρησης τα έβαλε με τη Super League και τα πρωτόκολλα που ισχύουν για τον κορονοϊό καθώς όπως τόνισε δεν είναι τόσο απλό για έναν παίκτη να ξεπεράσει τον ιό.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε δεν είναι μόνο να βγεις αρνητικός στα τεστ αλλά και το πως θα μπεις ξανά σε φουλ ρυθμούς και αποκάλυψε πως ένας παίκτης του είχε πρόβλημα με την καρδιά του και ένας ακόμη προσπάθησε να κάνει ατομικό και έβγαζε αίμα από τη μύτη του.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Πάλι ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά που με όλα αυτά τα προβλήματα έκαναν κάτι καλό. Κάναμε προπόνηση 13 άτομα, δεν είναι εύκολα να χωρίζεις στην μέση ένα γκρουπ έτσι. Είχαμε μόνο πέντε αλλαγές και έναν τερματοφύλακα στην ομάδα. Πρέπει όλοι μαζί να συνεχίζουμε και να προσέχουμε λίγο παραπάνω. Δεν συμφωνώ με όλα αυτά τα πρωτόκολλα που σε αναγκάζουν να παίξεις.

Δεν είναι μόνο να βγει από την καραντίνα, δεν μπορούν όλοι να παίξουν. Δύο είχαν κι άλλα προβλήματα. Στον έναν βρήκαμε πρόβλημα στην καρδιά και τον αφήσαμε εκτός και στον άλλον, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία έκανε ατομικό του έτρεχε αίμα από τη μύτη. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ