STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός 1-0: Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Άγιαξ της Ηπείρου

Ο Περέα πανηγυρίζει το γκολ του στο ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός | 4 Ιανουαρίου 2021
Ο Περέα πανηγυρίζει το γκολ του στο ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός | 4 Ιανουαρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο αποδεκατισμένος ΠΑΣ Γιάννινα αποδείχτηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει και επικράτησε του Ιωνικού με 1-0 στο ματς που άνοιξε την αυλαία στη Super League Interwetten για το 2022 με τον Άγιαξ της Ηπείρου να σκαρφαλώνει στην τέταρτη θέση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει αποδείξει φέτος ότι δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες και είναι μια ομάδα πολύ σκληρή για να πεθάνει και αυτό έδειξε και στο ματς με τον Ιωνικό το οποίο άνοιξε την αυλαία της Super League Interwetten για το 2022. Ο Άγιαξ της Ηπείρου επικράτησε 1-0 της ομάδας της Νίκαιας με τον Περέα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα των Ιωαννίνων "χτυπήθηκε" από τον κορονοϊό τις προηγούμενες μέρες με αποτέλεσμα να παραταχθεί με δέκα απουσίες και χωρίς δεύτερο γκολκίπερ στον πάγκο ενώ ο Μεταξάς είχε στη διάθεση του μόλις πέντε αλλαγές. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι και αυτοί είχαν τρία κρούσματα κορονοϊού αλλά δεδομένα περισσότερες λύσεις από τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΣ όμως έπαιξε όπως έχουμε συνηθίσει από την αρχή της σεζόν, αρκετά συμπαγής πίσω και χτύπησε στις αντεπιθέσεις με τους Μιλιντσεάνου, Περέα. Ο δεύτερος μάλιστα ήταν και ο σκόρερ της ομάδας του ΠΑΣ καθώς στο 51' βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, άνοιξε το σκορ και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Μοιρασμένο το πρώτο 45λεπτο

Το πρώτο 45λεπτο ήταν αρκετά μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Ιωνικό να ξεκινάει καλύτερα το ματς και τον ΠΑΣ Γιάννινα να ανεβάζει την απόδοση του όσο περνούσε η ώρα. Από το 10' έως το 20' μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτιαξαν τις φάσεις για να ανοίξουν το σκορ κυρίως με τους Περέα και Ερασμούπε στο 14' και στο 15' αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων εν συνεχεία και για ένα δεκάλεπτο αλλά αναλώθηκαν σε προσπάθειες εκτός περιοχής και χωρίς να απειλήσουν την εστία του Σούλη ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Super League.

Ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα και με το 0-0 να παραμένει μετά τα πρώτα 45λεπτα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο Περέα τα έκανε όλα

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να μπαίνει δυνατά στην αναμέτρηση και να απειλεί από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους με κλασικές ευκαιρίες με τους Μιλιντσεάνου και Περέα. Τα γκολ που δεν ήρθαν όμως στο 48' και στο 50' ήρθαν στο 51'.

Ο Μορέιρα έβγαλε ωραία την κάθετη πάσα προς τον Μιλιντσεάνου που μπήκε από τα αριστερά, έκανε το σουτ, ο Χουτεσιώτης έδιωξε αλλά ο Περέα που είχε ακολουθήσει τη φάση από κοντά πέτυχε το τέταρτο φετινό του τέρμα και άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 55' είχαν την καλύτερη στιγμή τους στην αναμέτρηση όταν ο Λένις βρέθηκε μέσα στην περιοχή σε θέση βολής αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε πάνω από την εστία του Σούλη. Ο Σπανός προσπάθησε να κάνει περισσότερο επιθετική την ομάδα του με τις αλλαγές του αλλά ο ΠΑΣ την ίδια ώρα γινόταν περισσότερο απειλητικός στις αντεπιθέσεις. Και με εκφραστές τους Μιλιντσεάνου και Περέα έκανε και άλλες φάσεις οι οποίες όμως πέρασαν χωρίς αποτέλεσμα.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ