PREMIER LEAGUE

Μεταγραφή-ρεκόρ για Σαουθάμπτον με Μπουφάλ

Μεταγραφή-ρεκόρ για Σαουθάμπτον με Μπουφάλ

Στην ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της και μία από τις πιο ηχηρές στη φετινή Premier League προχώρησε η Σαουθάμπτον, ολοκληρώνοντας την απόκτηση του Σοφιάν Μπουφάλ από την Λιλ.

Τα ερυθρόλευκα της Σαουθάμπτον θα φοράει πλέον ο Σοφιάν Μπουφάλ, με τους "αγίους" να δαπανούν 16.000.000 λίρες, ποσό-ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, και να αποκτούν από την Λιλ τον 22χρονο Μαροκινό επιθετικό.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω στην Σαουθάμπτον και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στο St Mary's Stadium μπροστά στους οπαδούς. Η Σαουθάμπτον έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στο να με αποκτήσει και βλέπω ότι αυτός ο σύλλογος είναι το καλύτερο μέρος για μένα να συνεχίσω την πρόοδό μου ως ποδοσφαιριστής.

Μεταγραφή-ρεκόρ για Σαουθάμπτον με Μπουφάλ

Ελπίζω να πετύχω πολλά σπουδαία πράγματα με την Σαουθάμπτον. Είναι ένα πολύ καλό κλαμπ, με εξαιρετικές εγκαταστάσεις, και αισθάνομαι ότι είναι το τέλειο περιβάλλον για να συνεχίσω την ανάπτυξή μου", τόνισε ο 22χρονος Μαροκινός άσος, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο.

Σημειώνεται πως ο Μπουφάλ ολοκληρωσε τον 1,5 χρόνο συνεργασίας του με την Λιλ έχοντας εξαιρετικό απολογισμό που αποτυπώνεται σε 14 γκολ σε 43 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ