SERIE A

Μεταγραφές υποσχέθηκε ο πρόεδρος της Λάτσιο

Μεταγραφές υποσχέθηκε ο πρόεδρος της Λάτσιο
Λοτίτο

Ο πρόεδρος της Λάτσιο Κλαούντιο Λοτίτο υποσχέθηκε τρεις προσθήκες παικτών στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Η χρονιά για τους Μπιανκοσελέστε δεν είναι η καλύτερη δυνατή που θα μπορούσαν να έχουν, σε δεκατέσσερα παιχνίδια βρίσκονται στην δέκατη πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, επίσης η παρουσία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να χαρακτηριστεί σαν καταδικασμένη, καθώς για να προκριθούν χρειάζονται νίκη μέσα στο γήπεδο της Ρεάλ.
Όπως είναι λογικό οι οπαδοί της ομάδας είναι απογοητευμένοι και ζητούν από τον πρόεδρο Κλαούντιο Λοτίτο να ενισχυθεί ο σύλλογος με παίκτες πρώτης γραμμής. Του καταλογίζουν επίσης το γεγονός ότι ενώ η ομάδα αγωνίζεται στο Κύπελλο Πρωταθλητριών και έχει αρκετά έσοδα, παίκτες όπως ο Περούτζι και ο Νέγκρο παραπονιούνται για καθυστερήσεις πληρωμών.

Ο σταρ της ομάδας Τομάσο Ρόκι έκανε γνωστή την δυσαρέσκεια του για το μικρό σε χρήματα συμβόλαιο που έχει και ανέρχεται σε 450,000 ευρώ τον χρόνο. Πάντως για το θέμα μίλησε ο πρόεδρος την ομάδας.

“Ο Ρόκι είναι ένας άνθρωπος με σωστές αρχές και καλά ιδανικά, οπότε περιμένω ότι σύντομα θα καταφέρουμε να έρθουμε σε συμφωνία, τόσο για την παραμονή του όσο και για την βελτίωση του συμβολαίου του. Εκτός του Ρόκι όμως υπόσχομαι ότι θα κάνουμε και τρεις μεταγραφές καλών ποδοσφαιριστών που θα μας βοηθήσουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος”.




TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ