FOOTBALL LEAGUE

Μετά τον Ατρόμητο και ο Αστέρας

Μετά τον Ατρόμητο και ο Αστέρας
ΚΑΜΠΑΣ

Ο Εθνικός Αστέρας αν και προηγήθηκε στην Καισαριανή έχασε από τον Ηλυσιακό, που με σκόρερ τον Καμπά στο 88' έφυγε νικητής με 2-1

Εθνικός Αστέρας-Ηλυσιακός 1-2

Ο Ηλυσιακός, μετά από την νίκη-πρόκρισή του επί του Ατρομήτου μεσοβδόμαδα, για το Κύπελλο Ελλάδας, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πέρνοντας την νίκη και στην Καισαριανή όπου και αντιμετώπισε τον Εθνικό Αστέρα.

Ο γηπεδούχος, Εθνικός Αστέρας, στον ντεμπούτο του νέου του προπονητή, Αντώνη Μανίκα δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς, από το εν λόγω παιχνίδι, αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 28ο λεπτό μετά από σουτ του Ντιά. Οι δύο ομάδες, πήγαν στα αποδυτήρια, με τον Εθνικό Αστέρα, να έχει πάρει "κεφάλι" στο σκορ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηλυσιακός, απέδειξε την ανωτερότητά του.

Η ομάδα του Φώτη Θανέλα, κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει, με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα, ο Μιλέν Πετκόφ, ενώ πήρε την νίκη με το τέρμα που σημείωσε ο κλασσικός του σκόρερ, Ηλίας Κάμπας στο 88ο λεπτό. Έτσι και μετά την ολοκλήρωση της 8η αγωνιστικής της Β' Εθνικής, ο Ηλυσιακός, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ αντίθετα ο Εθνικός Αστέρας, έχει μόλις 7 και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.





TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ