ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μετά την άδεια η ενίσχυση

Μετά την άδεια η ενίσχυση

Η αισιοδοξία που υπήρχε στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Πανθρακικός από την πρώτη στιγμή υποβολής του φακέλου αδειοδότησης ευδοκίμησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και πλέον το βάρος πέφτει στην ενίσχυση του ρόστερ.

Μετά την εξασφάλιση της αδειοδότησης για την νέα αγωνιστική περίοδο το βάρος της διοίκησης της ΠΑΕ Πανθρακικός πέφτει στην ενίσχυση του ρόστερ.

Η αισιοδοξία υπήρχε πριν από την υποβολή του φακέλου όπως και μετά από την αρχική του απόρριψη και για τον λόγο αυτό οι απαραίτητες κινήσεις έχουνε ήδη γίνει από τους ιθύνοντες της ομάδας της Κομοτηνής.

Η δευτεροβάθμια επιτροπής της ΕΠΟ έκανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα δεκτή την έφεση του Πανθρακικού και χορήγησε την άδεια συμμετοχής του στο πρωτάθλημα στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Κομοτηνής μπορεί να συνεχίζει πλέον χωρίς περιορισμούς τον προγραμματισμό της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Μία εξέλιξη αναμενόμενη καθώς οι όποιες ελλείψεις είχε αρχικά ο φάκελος είχαν τακτοποιηθεί και για την ΕΠΟ μέτρησε θετικά το γεγονός πως η ομάδα της Κομοτηνής είναι υγιής οικονομικά και δεν έχει χρέη, ούτε προς παίκτες ούτε προς το δημόσιο.

Σε ένα στοιχείο όπου επικεντρώθηκαν και οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Πανθρακικός κατά την χθεσινή νέα εξέταση του φακέλου στα γραφεία της ΕΠΟ. Εκεί όπου βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Τζελέπης, μαζί με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ, Αργύρη Λίβα.

Για αυτό και από σήμερα πλέον η διοίκηση του Πανθρακικού σε ανοιχτή γραμμή με τον νέο της προπονητή τον Άκη Μάντζιο θα προχωρήσει χωρίς περαιτέρω απώλεια χρόνου στην διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην παραμονή των ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουνε τον κορμό όπως έγινε η αρχή με τον Δημήτρη Κουτσόπουλο και αναμένεται να ακολουθήσουνε και επίσημα οι Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Μίνγκας, Βρονταράς και Σκλιοπίδης.

Ακόμη αναμένεται να γίνει και επαφή με τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο ενώ όσον αφορά ποδοσφαιριστές έχουνε ήδη ακουστεί ότι βρίσκονται στο μπλοκάκι του Μάντζιου και απομένει να φανεί αν θα αποκτηθούν. Πρόκειται για τους γνώριμούς του από την κοινή τους στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε συνεργασία στην Κέρκυρα Αναστασόπουλο και Λεόν.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ