MLS

Μέσι: Υπογράφει και προπονείται σήμερα, την Κυριακή η παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γαλλία για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022
Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γαλλία για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται εντός της ημέρας να βάλει και τυπικά την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την Ίντερ Μαϊάμι και να κάνει την πρώτη του προπόνηση. Την Κυριακή η παρουσίασή του.

Το τυπικό σκέλος της συμφωνίας του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι αναμένεται να παιχθεί εντός της Πέμπτης με τον Αργεντινό να βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Αυτό μετέδωσε ο Αργεντινός δημοσιογράφος Γακστόν Εντούλ από το Μαϊάμι. Επιπρόσθετα επεσήμανε ότι σήμερα αναμένεται ο Μέσι να κάνει και την πρώτη του προπόνηση, ενώ την Κυριακή θα γίνει η παρουσίασή του.

Από εκεί και πέρα ο Μπουσκέτς αναμένεται να πάει στις ΗΠΑ το Σάββατο, ενώ οι διαπραγματεύσεις την Ίντερ Μαϊάμι με τον Ζόρντι Άλμπα συνεχίσονται.

Υπενθυμίζουμε ότι το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι αναμένεται να γίνει στις 21 Ιουλίου στον αγώνα με την Κρουζ Αζούλ.

TAGS MLS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ