ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Μέσι: "Βασικός στόχος της Παρί το Champions League, αυτό το τρόπαιο δεν το παίρνει πάντα ο καλύτερος"

Μέσι: "Βασικός στόχος της Παρί το Champions League, αυτό το τρόπαιο δεν το παίρνει πάντα ο καλύτερος"
@2022 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Έχουν περάσει μήνες από τον αποκλεισμό της Παρί από την Ρεάλ στο Champions League και ο Λιονέλ Μέσι αδυνατεί να τον ξεχάσει, με τον Pulga να κάνει λόγο για διοργάνωση στην οποία δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος το τρόπαιο.

Η Παρί ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν ανεβαίνοντας στην κορυφή της Γαλλίας όμως το συγκεκριμένο επίτευγμα δεν ήταν αρκετό για να χαροποιήσει τον κόσμο της, μιας που όνειρο και ο πόθος όλων των φίλων της ήταν -για μία ακόμα χρονιά- το ιερό δισκοπότηρο του Champions League.

Δυστυχώς για τους Παριζιάνους έπεσαν πάνω στην μηχανή συλλογής τροπαίων, που ονομάζεται Ρεάλ, με τους μερένγκες να αποκλείουν την παρέα των Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ στα προημιτελικά μέσω μίας επικής ανατροπής στο "Μπερναμπέου" και τους Γάλλους να μένουν μακριά από το βαρύτιμο τρόπαιο.

Είναι μάλιστα τέτοια η στενοχώρια τους, που καθρεφτίζεται πλήρως στα λόγια του Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξή του στον Χρίστο Στόιτσκοφ για μεξικανικό μέσο (TUDN), με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να ρίχνει μάλιστα και μία μικρή.... σπόντα για το τρόπαιο που δεν καταλήγει πάντα στα χέρια του καλύτερου.

"Πέρυσι ήταν δύσκολη η κατάσταση για μένα μετά από μία μεγάλη αλλαγή, αφού ήμουν στο ίδιο μέρος για τόσο καιρό. Τον γνωρίζουν όλοι τον στόχο αυτή τη σεζόν. Η Παρί ανυπομονούσε εδώ και καιρό να κατακτήσει το Champions League.

Ο αποκλεισμός την περασμένη σεζόν ήταν πολύ δύσκολος για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Είχαμε κάνει δύο σπουδαία παιχνίδια με την Ρέαλ και από μικρές λεπτομέρειες ήρθε ο αποκλεισμός", τόνισε αρχικά ο 34χρονος σούπερ σταρ, και πρόσθεσε με νόημα:

"Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά γιατί υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο ενδιάμεσα, αλλά ο βασικός στόχος της Παρί, όπως κάθε χρόνο, είναι να μπορέσει να κατακτήσει το Champions League.

Είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση για να κερδίσεις, γιατί δεν κερδίζεται πάντα από τους καλύτερους, καθορίζεται πάντα από μικρές λεπτομέρειες, κάθε λάθος σε αφήνει εκτός αλλά προετοιμαζόμαστε για το πότε θα έρθουν αυτές οι δύσκολες καταστάσεις".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ