ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Τρομερή παράσταση από τον Αργεντινό με πέντε ασίστ και ένα γκολ σε ένα ημίχρονο

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αλ Χιλάλ | 29 Ιανουαρίου 2024
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αλ Χιλάλ | 29 Ιανουαρίου 2024 @2024 AP IMAGES

Μαγικός, εκπληκτικός, μοναδικός. Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε ένα γκολ και μοίρασε πέντε (!) ασίστ στην εξάρα της Ίντερ Μαϊάμι και όλα αυτά σε μόλις ένα ημίχρονο.

Τι και εάν σε ενάμιση μήνα θα κλείσει τα 37 του, ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να δίνει απίστευτες ποδοσφαιρικές παραστάσεις στο MLS με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Αργεντινός σταρ γύρισε μόνος του το εντός έδρας μας της ομάδας του κόντρα στους Νιου Γιορκ Μπουλς και σε μόλις ένα ημίχρονο το 0-1 έγινε 6-2.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο "Λίο" μοίρασε πέντε (!) ασίστ, οι τρεις εκ των οποίων στον διόσκουρό του Λουίς Σουάρες, ενώ πέτυχε και ένα γκολ για να δώσει προβάδισμα με 2-1 στην Ίντερ Μαϊάμι.

Οι τρομερές φετινές εμφανίσεις του Μέσι αποτυπώνονται και στους αριθμούς, καθώς έχει 10 γκολ και εννιά ασίστ σε οκτώ παιχνίδια, ενώ ο αμερικανικός σύλλογος είναι αήττητος με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες φιγουράροντας στην κορυφή του MLS.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ MLS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ