ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Το ξεχωριστό καλωσόρισμα του Ράμος στον Αργεντινό

Μονομαχία Μέσι - Ράμος σε ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα | 6 Μαΐου 2018
Μονομαχία Μέσι - Ράμος σε ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα | 6 Μαΐου 2018 @2018 EMILIO MORENATTI/AP IMAGES

Σέρχιο Ράμος και Λιονέλ Μέσι έγιναν συμπαίκτες μετά από χρόνια έντονης ποδοσφαιρικής διαμάχης στα ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα και ο Ισπανός καλωσόρισε τον Αργεντινό στο Παρίσι με μία ξεχωριστή φωτογραφία μέσα από τη μπουτίκ της Παρί.

Για 16 ολόκληρα χρόνια έδωσαν ατελείωτες μάχες στα ισπανικά και στα ευρωπαϊκά γήπεδα, με τον έναν να εκπροσωπεί την Ρεάλ Μαδρίτης και τον άλλον την Μπαρτσελόνα.

Η ποδοσφαιρική μοίρα τα έφερε όμως έτσι τα πράγματα, ώστε τόσο ο Σέρχιο Ράμος όσο και ο Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσουν από τις δύο ομάδες αυτό το καλοκαίρι, αν και αρχηγοί, με την Παρί Σεν Ζερμέν να επωφελείται από την όλη κατάσταση και να κάνει το κόλπο γκρόσο εντάσσοντάς τους στο δυναμικό της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ράμος ωστόσο ήταν ο πρώτος που έφτασε στην Πόλη του Φωτός και για αυτό θέλησε να παίξει το ρόλο του οικοδεσπότη και να καλωσορίσει το νέο του συμπαίκτη, Λιονέλ Μέσι, που έβαλε την υπογραφή του το βράδυ της Τρίτης.

Πώς το έκανε αυτό; Με ευφάνταστο τρόπο, αφού ανέβασε φωτογραφία από μπουτίκ της Παρί όπου ήταν τοποθετημένες δίπλα-δίπλα μία φανέλα δική του και μία του Μέσι, για να κάνει το εξής σχόλιο: "Ποιος να το έλεγε πως θα ήταν αλήθεια Λιονέλ Μέσι. Καλωσήρθες!"

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ