ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Το τεράστιο οικονομικό κέρδος της Ίντερ Μαϊάμι από τη στιγμή που υπέγραψε τον Αργεντινό

Ο Μέσι πανηγύρισε με το σήμα του Black Panther
Ο Μέσι πανηγύρισε με το σήμα του Black Panther © 2023 REBECCA BLACKWELL/ AP IMAGES

Τα εκατομμύρια που έχει κερδίσει το Μαϊάμι από την στιγμή που προσγειώθηκε ο Λιονέλ Μέσι για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Λιονέλ Μέσι φέτος το καλοκαίρι επέλεξε την Ίντερ Μαϊάμι για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του, απορρίπτοντας τόσο την Μπαρτσελόνα, όσο και την Αλ Χιλάλ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Mundo Deportivo και Sport εξήγησε τους λόγους που προτίμησε την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αντί για τη μεγάλη επιστροφή στους Καταλανούς ή το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο των Αράβων.

Η άφιξή του στο Μαϊάμι εκτόξευσε τα πάντα... από τους followers της ομάδας του MLS στο Instagram, μέχρι και το φθηνότερο εισιτήριο της Ίντερ Μαϊάμι που από 27 έφτασε στα 306 ευρώ μέσα σε ένα βράδυ.

Ο Αργεντινός σταρ έχει ξεκινήσει ιδανικά την πορεία του στο Μαϊάμι, έχοντας σημειώσει 11 γκολ, 3 ασίστ και έχοντας κερδίσει το Leagues Cup.

Τα επιτεύγματα του Μέσι και η παρουσία του στην ομάδα του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχουν χαρίσει στην Ίντερ Μαϊάμι 243 εκατομμύρια ευρώ μόνο από τα εισιτήρια των αγώνων, ενώ οι συνδρομητές του Apple TV, που μεταδίδει τις αναμετρήσεις της Ίντερ Μαϊάμι έχουν αυξηθεί κατά 300.000, δίνοντας στην εταιρία 26 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, ο Αργεντινός σταρ έσπασε τα ρεκόρ στο πρώτο 24ωρο πωλήσεων της ροζ εμφάνισης με το Νο 10 και το όνομά του στην πλάτη, ξεπερνώντας τους Κριστιάνο Ρονάλντο και ΛεΜπρον Τζέιμς.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ VIRAL MLS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ