ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Το photo story του για τους έξι μήνες από την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή

Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής με το τρόπαιο του Μουντιάλ 2022 έπειτα από τον τελικό κόντρα στη Γαλλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022
Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής με το τρόπαιο του Μουντιάλ 2022 έπειτα από τον τελικό κόντρα στη Γαλλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι γιόρτασε τους έξι μήνες από την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ με την Αργεντινή, δημοσιεύοντας στα social media ένα photo story από στιγμές που ο ίδιος ξεχώρισε.

Στις 18 Δεκεμβρίου του 2022 η Αργεντινή στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου, με τον κόσμο του ποδοσφαίρου να παρακολουθεί τον καλύτερο τελικό στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η αλμπισελέστε κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο με 4-2 στα πέναλτι επί της Γαλλίας στο Λουσαΐλ του Κατάρ κι ο Λιονέλ Μέσι γιόρτασε τον μισό χρόνο που πέρασε από εκείνη τη μεγάλη στιγμή με ποστ στα social media.

Ο Αργεντινός, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από στιγμές που ο ίδιος ξεχώρισε.

"Έχει περάσει μισός χρόνος από τότε που σηκώσαμε το πιο όμορφο από όλα. Έξι μήνες που δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι όλα όσα ζήσαμε, πόσο παλέψαμε για αυτά και πώς το απολαμβάνουμε ακόμα και σήμερα

Είναι αδύνατο να συνοψίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο σε εικόνες, θα επέλεγα τόσες που δεν θα χωρούσαν σε κανένα άλμπουμ.

Καθώς όμως πέρασαν 6 μήνες, ήθελα να μοιραστώ κάποιες στιγμές που μου έρχονται πολλές φορές στο μυαλό και με κάνουν πολύ χαρούμενο να θυμάμαι πώς και πότε συνέβησαν", έγραψε ο Pulga.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ