ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: "Το όραμα της Παρί ταιριάζει με τις φιλοδοξίες μου"

Ο Λιονέλ Μέσι λίγο μετά την άφιξή του στο Παρί για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν | 10 Αυγούστου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι λίγο μετά την άφιξή του στο Παρί για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν | 10 Αυγούστου 2021 @2021 ADRIENNE SURPRENANT/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας για τη συμφωνία με τον Αργεντινό για την ερχόμενη διετία.

Ένας κύκλος διάρκειας 21 ετών έκλεισε για τον Λιονέλ Μέσι και ένας νέος με διάρκεια τουλάχιστον δύο ετών άνοιξε από το βράδυ της Τρίτης (10/8), με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να βάζει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν και να αποχαιρετάει έτσι με τον πλέον επίσημο τρόπο την Μπαρτσελόνα.

Λίγη ώρα μάλιστα μετά την ανακοίνωση της Παρί, ο Pulga παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της, για να κάνει σαφές πως είναι αποφασισμένος να πετύχει μεγάλα πράγματα με τη φανέλα των Παριζιάνων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Aνυπομονώ να αρχίσω ένα νέο κεφάλιο στην καριέρα μου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Όλα όσα αφορούν το σύλλογο ταιριάζουν με τις ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες μου.

Γνωρίζω πόσο ταλαντούχο ρόστερ και προπονητικό επιτελείο υπάρχει εδώ. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω να χττίσουμε κάτι ξεχωριστό για το σύλλογο και τους φιλάθλους. Ανυπομονώ να βγω στον αγωνιστικό χώρο του Παρκ ντε Πρενς",δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ