ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: "Θέλω να μοιραστώ τη Χρυσή Μπάλα με την Αργεντινή, χωρίς το Μουντιάλ δεν θα την κατακτούσα"

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι AP

Με ανάρτηση στα socila media ο Λιονέλ Μέσι ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν, ενώ τόνισε ότι μοιράζεται τη Χρυσή Μπάλα με τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της Αργεντινής, αφού αν δεν είχε κατακτήσει το Μουντιάλ, το βραβείο δεν θα πήγαινε στα χέρια του.

Από το βράδυ της Δευτέρας (30/10) ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας στην 67η τελετή του βραβείου, με τον Αργεντινό να φτάνει τις οκτώ στην καριέρα του.

Ο σταρ της Ίντερ Μαϊάμι ευχαρίστησε με ποστ στο Instagram τον κόσμο που τον στήριξε κι αφιέρωσε το βραβείο στην Αργεντινή, τονίζοντας πως χωρίς το Μουντιάλ, η Χρυσή Μπάλα δεν θα κατέληγε στα χέρια του.

"Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που με στήριξαν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και στους οποίους θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο, μαζί και στην οικογένειά μου που ήταν πάντα δίπλα μου.

Αυτή είναι μια Χρυσή Μπάλα που θέλω επίσης να μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου στην Αργεντινή, στο τεχνικό επιτελείο, τους υπαλλήλους. Γιατί χωρίς το Παγκόσμιο Κύπελλο που πετύχαμε μαζί θα ήταν αδύνατο να πάρω τη Χρυσή Μπάλα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σας ευχαριστώ πολύ!", έγραψε ο Αργεντινός.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ