ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: "Θα συνεχίσω στην εθνική Αργεντινής όσο αισθάνομαι ότι είμαι καλά και μπορώ"

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε @ 2023 GUSTAVO GARELLO / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε σε συνέντευξή του στο StarPlus.com για το μέλλον του στην εθνική Αργεντινής, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρονικός ορίζοντας για την αποχώρησή του.

Έναν χρόνο πριν, τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Λιονέλ Μέσι συμπλήρωσε το σπουδαίο παζλ της καριέρας του, σηκώνοντας στο Κατάρ το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 με την εθνική Αργεντινής.

Ο Αργεντινός σταρ ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στο StarPlus.com ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για την αποχώρησή του από την "αλμπισελέστε", αλλά τόνισε πως όσο ο ίδιος μπορεί να συνεισφέρει θα το κάνει. Παράλληλα, δήλωσε ότι το MLS είναι ένα "μικρότερο πρωτάθλημα".

"Το είπα πολλές φορές κι αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα προσπαθώ πάντα να αγωνίζομαι στο μέγιστο και είμαι ο πρώτος που θα ξέρω πότε μπορώ να είμαι εκεί και πότε όχι.

Γνωρίζω επίσης ότι πήγα σε ένα μικρότερο πρωτάθλημα, αλλά συμβαίνουν πολλά λόγω του προσωπικού και του τρόπου με τον οποίο κάποιος το αντιμετωπίζει και αγωνίζεται", είπε αρχικά για την Ίντερ Μαϊάμι κι εν συνεχεία αναφέρθηκε στην εθνική Αργεντινής:

"Εφόσον αισθάνομαι ότι είμαι καλά και μπορώ να συνεχίσω να συνεισφέρω, θα το κάνω".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΗΠΑ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ