ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Συλλήψεις και απολύσεις φιλάθλων που προσπάθησαν να πλησιάσουν τον σούπερ σταρ

Μέσι: Συλλήψεις και απολύσεις φιλάθλων που προσπάθησαν να πλησιάσουν τον σούπερ σταρ
TWITTER

Φίλαθλοι που προσπαθούν να πλησιάσουν τον Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ κατέληξαν με χειροπέδες ή χωρίς δουλειά.

Ο παροξυσμός που επικρατεί στις ΗΠΑ για τον Λιονέλ Μέσι οδηγεί και σε δυσάρεστες καταστάσεις, όπως αυτό που συνέβη με δύο φανατικούς φιλάθλους του.

Ο πρώτος εξ αυτών, ο Κριστιάν Σαλαμάνκα από την Κολομβία, εργαζόταν τις τελευταίες ημέρες σε εταιρία καθαρισμού, η οποία φρόντισε το "DRV PNK", το γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι.

"Έπρεπε να καθαρίσω τα μπάνια στον τομέα όπου σταθμεύουν τα λεωφορεία. Ευτυχώς, ήμουν εκεί έξω όταν έφτασε το λεωφορείο και όλοι οι παίκτες βγήκαν έξω. Ο τελευταίος ήταν ο Μέσι. Του φώναξα 'ε, παγκόσμιε πρωταθλητή!' Γύρισε να κοιτάξει. Σήκωσα τη φανέλα της στολής μου και είχα κάτω τη φανέλα της Αργεντινής και έναν μαρκαδόρο. Μου έδωσε το αυτόγραφό του, ήρθε αμέσως η ασφάλεια, με έβγαλαν και με απέλυσαν από τη δουλειά μου, αλλά άξιζε κάθε δευτερόλεπτο", είπε ο Σαλαμάνκα στην εφημερίδα La Nacion της Αργεντινής.

Ο επόμενος αγώνας της Ίντερ Μαϊάμι είναι στο Ντάλας κόντρα στην τοπική ομάδα για το Leagues Cup. Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε στο Τέξας και με πούλμαν μετακινήθηκαν από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει.

Δεκάδες φίλαθλοι περίμεναν για να υποδεχθούν τον Αργεντινό, ωστόσο ομάδα από σεκιούριτι και αστυνομικούς φρόντισαν να αποκλείσουν την πρόσβαση. Ένας φίλαθλος επιχείρησε να προσεγγίσει τους παίκτες που κατέβηκαν από το πούλμαν, όμως συνελήφθη αμέσως.

"Ήταν μια μοναδική ευκαιρία, μεγάλωσα όλη μου τη ζωή παρακολουθώντας τον. Έζησα το Παγκόσμιο Κύπελλο σαν άλλος Αργεντινός. Φοβήθηκα πολύ, φοβήθηκα. Μου έδειξαν το τέιζερ, δεν έγινε τίποτα", δήλωσε στο ESPN, έχοντας αφεθεί ελεύθερος.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ