MLS

Μέσι: Σε ποια θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Ίντερ Μαϊάμι

Οι παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Οι παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον 2023 AP PHOTO/DOUG MURRAY

Ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι. Ποια είναι η θέση της ομάδας, ιδιοκτησίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, μετά από 16 αγωνιστικές.

Ο Λιονέλ Μέσι μετακομίζει στο MLS. Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού σούπερ σταρ, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2026, σ' ένα συμβόλαιο που θα ανανεώνεται ετησίως.

Ο συνασπισμός εμπορικών κολοσσών με το MLS οδήγησε σε μία πρόταση που ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορούσε να αρνηθεί και έτσι είπε "όχι" στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στη Σαουδική Αραβία.

Η Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, στις πρώτες 16 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 15 πόντους και βρίσκεται στην τελευταία θέση της Ανατολικής Περιφέρειας.

Στην κορυφή της περιφέρειας βρίσκεται το Σινσινάτι, ενώ ακολουθεί το Νάσβιλ, ομάδα στην οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαθέτει μερίδιο μετοχών. Σύμφωνα με το Athletic, ο Μέσι ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο στις 21 Ιουλίου στο ματς με την Κρους Ασούλ για το League Cup, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί πότε θα αγωνιστεί στο MLS.

Θυμίζουμε πως οι επτά πρώτες ομάδες κάθε περιφέρειας προκρίνονται στα playoffs, ενώ ο 8ος και ο 9ος κερδίζει εισιτήριο για τα προκριματικά των playoffs. Επιπλέον, δεν υποβιβάζεται κάποια ομάδα, ακόμη κι αν τερματίσει στην τελευταία θέση.

TAGS MLS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ