ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του Μαλούμα με εμφάνιση της Ίντερ Μαϊάμι

Ο Μέσι πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του Μαλούμα
Ο Μέσι πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του Μαλούμα PRINT SCREEN

Ο Λιονέλ Μέσι κάνει στροφή στην καριέρα του, πρωταγωνιστώντας στο νέο video clip του Μαλούμα για το τραγούδι "Trofeo", ντυμένος με την δεύτερη εμφάνιση της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε για λίγο τις προπονήσεις και τα γήπεδα και επικεντρώθηκε σε κάτι που δεν έχει ξανά ασχοληθεί στη ζωή του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι που είχε στρέψει το ενδιαφέρον του στην υποκριτική πριν λίγο καιρό, κάνοντας το ντεμπούτο του ως ηθοποιός, στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά της Αργεντινής "Los Protectores", τώρα πρωταγωνιστεί και σε video clip.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός σταρ εμφανίζεται στο video clip του νέου τραγουδιού του Μαλούμα, "Trofeo". Ο 36χρονος επιθετικός βρίσκεται στο DRV PNK Stadium, φορώντας την δεύτερη εμφάνιση της Ίντερ Μαϊάμι. Ο Μέσι συναντά στο video clip τον Μαλούμα και του δίνει ένα κύπελλο και στη συνέχεια ο τραγουδιστής χορεύει αγκαλιά με το τρόπαιο.

Ο καλλιτέχνης ανήρτησε στο Instagram το απόσπασμα στο οποίο εμφανίζεται ο Αργεντινός και μερικές backstage φωτογραφίες, ενώ στη λεζάντα του ποστ γράφει: "Trofeo διαθέσιμο στο YouTube και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες... Ένα αφιέρωμα στον μεγαλύτερο Λίο Μέσι"

Το "Trofeo" είναι μέρος του νέου άλμπουμ που κυκλοφορεί ο Κολομβιανός τραγουδιστής με μερικά νέα τραγούδια και με άλλες συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες.

Δείτε το video clip:

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL SPORTS & GOSSIP MLS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ