ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: "Πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά έχει μείνει η πικρή γεύση από το Champions League"

Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί  και τη Λιόν
Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί και τη Λιόν © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Το φινάλε της σεζόν βρήκε την Παρί Σεν Ζερμέν πρωταθλήτρια Γαλλίας και τον Λιονέλ Μέσι να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς, τονίζοντας πως παρά τον τίτλο έχει μείνει η πικρία του αποκλεισμού από το Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρότι είχε μαθηματικά κλειδώσει την κατάκτηση της Ligue 1, έκλεισε το Σάββατο (21/5) με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν, επικρατώντας με το επιβλητικό 5-0 της Μετς.

Το τέλος της χρόνιας βρήκε τους Παριζιάνους με ένα τρόπαιο, με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει τον απολογισμό μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο Αργεντινός σταρ υποστήριξε πως παρά τον τίτλο έχει μείνει στην ομάδα η πικρία του αποκλεισμού από το Champions League, στέλνοντας παράλληλα, το μήνυμά του για τη νέα σεζόν.

"Η σεζόν τελείωσε και ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τον τρόπο που με αντιμετώπισαν από τότε που ήρθα και την οικογένειά μου που πάντα με ακολουθεί και με στηρίζει.

Ήταν μια διαφορετική χρονιά λόγω όλων όσων συνέβησαν, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το πρώτο μου τρόπαιο στο Παρίσι.

Έχει μείνει μία πικρή γεύση από τον αποκλεισμό στο Champions League σε μια μάχη στην οποία ήμασταν καλύτεροι. Θέλω όμως, να σταθώ στον τίτλο που πρόσθεσα, που ήταν επίσης ένας από τους στόχους.

Σίγουρα έρχονται καλύτερα πράγματα το 2022, θα είναι μια σημαντική χρονιά και θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε με φιλοδοξία τα πάντα. Τα λέμε σύντομα".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ