ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Σε δημοπρασία τα παπούτσια με τα οποία έσπασε το ιστορικό ρεκόρ του Πελέ

Ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση με την Παρί
Ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση με την Παρί Ⓒ 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Λιονέλ Μέσι βάζει σε δημοπρασία τα παπούτσια όπου πέτυχε το 644ο τέρμα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Βαγιαδολίδ, προκειμένου να βοηθήσει παιδιά με ασθένειες.

Ο Λιονέλ Μέσι έσπασε ένα σπουδαίο ρεκόρ στην αναμέτρηση κόντρα στη Βαγιαδολίδ (22/12/2020), όπου η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-0, για την 15η αγωνιστική της La Liga, καθώς έφτασε τα 644 τέρματα με έναν μόνο σύλλογο, με τον Πελέ να έχει σημειώσει 643 με τη Σάντος.

Ο Μέσι αποφάσισε να θέσει σε δημοπρασία τα παπούτσια όπου πέτυχε το συγκεκριμένο τέρμα προκειμένου να βοηθήσει άρρωστα παιδιά να βοηθούν, ενισχύοντας το πρότζεκτ για τις "Τέχνες και την Υγεία" για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Vall Hebron".

Υπενθυμίζεται ότι ο Μέσι είχε βοηθήσει και στον εμβολιασμό όλων των ποδοσφαιριστών του Copa America, το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι, καθώς έστειλε τρεις υπογεγραμμένες φανέλες του στην κινεζική εταιρία παρασκευής εμβολίων κατά του κορονοϊού και αυτή ως "ευχαριστώ" θα παρέχει 50 χιλιάδες δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Photo Credits: © 2021 Joan Monfort / Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΠΕΛΕ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ