ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Παραμένει στο σπίτι του στη Βαρκελώνη, προς Τρίτη η άφιξή του στο Παρίσι

Μέσι: Παραμένει στο σπίτι του στη Βαρκελώνη, προς Τρίτη η άφιξή του στο Παρίσι

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται την Τρίτη (10/8) στο Παρίσι με τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν να μπαίνει στο τελικό στάδιο. Ο φακός "συνέλαβε" τον Αργεντινό σταρ στο σπίτι του στη Βαρκελώνη.

Όλο και πιο κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι. Οι οπαδοί των Παριζιάνων περίμεναν τον Αργεντινό σταρ τη Δευτέρα (9/8) στη γαλλική πρωτεύουσα, όμως εν τέλει η πολυπόθητη άφιξη δεν πραγματοποιήθηκε. Αυτό δεν πτόησε τους οπαδούς που περίμεναν στο αεροδρόμιο, αλλά και στο Παρκ Ντε Πρενς.

Όλα δείχνουν, ότι η άφιξη του Λιονέλ Μέσι θα γίνει την Τρίτη (10/8). Αν γίνει αυτό, σημαίνει πως οι συζητήσεις θα μπουν στην τελική ευθεία, άμεσα θα υπογράψει το συμβόλαιό του και φυσικά θα πραγματοποιηθεί η παρουσίασή του.

Πάντως, ενώ άπαντες περίμεναν τον Μέσι να φτάσει σήμερα (9/8) στο Παρίσι, εκείνος βρισκόταν στο σπίτι του στη Βαρκελώνη, μαζί με τον κουμπάρο του, Λουίς Σουάρες. Μάλιστα, ο φακός "συνέλαβε" τον αργεντινό σταρ να απολαμβάνει ήρεμες στιγμές κάνοντας μπάνιο στην πισίνα του. Την ίδια ώρα, φίλοι των μπλαουγκράνα, όπως και δημοσιογράφοι, παραμένουν έξω απ' την οικία του Μέσι.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ