ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Φίλοι της Παρί πανηγυρίζουν για την προσγείωση αεροπλάνων νομίζοντας ότι μεταφέρουν τον Αργεντινό

Φίλαθλοι της Παρί περιμένουν τον Λιονέλ Μέσι στο αεροδρόμιο Μπουρζέ, Παρίσι | Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021
Φίλαθλοι της Παρί περιμένουν τον Λιονέλ Μέσι στο αεροδρόμιο Μπουρζέ, Παρίσι | Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Φίλοι της Παρί πανηγύριζαν βλέποντας αεροπλάνα να προσγειώνονται στο Μπουρζέ, νομίζοντας ότι κάποιο από αυτά μεταφέρει στο Παρίσι τον Λιονέλ Μέσι.

Οι φίλαθλοι της Παρί περίμεναν τον Λιονέλ Μέσι στο αεροδρόμιο του Παρισιού για δεύτερη σερί μέρα, όμως ξανά ο Αργεντινούς τους... έστησε. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, με συνέπεια ο 34χρονος επιθετικός να περιμένει στο σπίτι του στη Βαρκελώνη το "ΟΚ" για να πάρει το αεροπλάνο και να πετάξει στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οι φίλοι των Παριζιάνων δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες και γι' αυτό συγκεντρώθηκαν από το πρωί στο Μπουρζέ, περιμένοντας το μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου και -εκτός απροόπτου- της ομάδας τους.

Γι' αυτόν το λόγο, κάθε φορά που έβλεπαν ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται στην πίστα του αεροδρομίου, άρχισαν να πανηγυρίζουν θεωρώντας ότι αυτό είναι το σκάφος του Μέσι!

Εν τέλει, οι άνθρωποι ασφαλείας του αεροδρομίου ενημέρωσαν το συγκεντρωμένο πλήθος ότι δεν είναι προγραμματισμένη κάποια πτήση εμπορική ή ιδιωτική από Βαρκελώνη στο "Μπουρζέ" για τη Δευτέρα.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ VIRAL ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ