ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Οι δικηγόροι του Αργεντινού ταξίδεψαν στη Γαλλία για να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με την Παρί

O Λιονέλ Μέσι
O Λιονέλ Μέσι © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Οι δικηγόροι του Λιονέλ Μέσι βρίσκονται στη Γαλλία για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της αργεντίνικης "Ole".

Η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεζ Ζερμέν θεωρείται δεδομένη και οι δικηγόροι του 34χρονου σούπερ σταρ ταξίδεψαν στη Γαλλία, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal. Αυτό ισχυρίζεται η εφημερίδα της Αργεντινής, η "Ole", που αναφέρει πως απομένουν τα τυπικά για να μπουν οι υπογραφές.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ουσιαστικά πάρει το δρόμο τους, με τον πατέρα του Μέσι, Χόρχε, να τρέχει το ζήτημα, ενώ από πλευράς των Παριζιάνων. στις διαπραγματεύσεις συμμετέχουν ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο αλλά και ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ - Κελαϊφί.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο, ωστόσο δεν έχουν ακόμα αποφασιστεί οι ετήσεις απολαβές του "Pulga", ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα υπάρξει κάποιο πριμ υπογραφής.

Ο Μέσι θα δώσει την Κυριακή το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου για να αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα και ίσως εκεί να ανακοινώσει και την απόφασή του για την επόμενη ομάδα της καριέρα τους, που δεν θα είναι άλλη από την Παρί Σεζ Ζερμέν.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ