ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Κυριακή στο Καμπ Νόου

Ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League
Ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Κυριακή (08/08) στις 13:00 ώρα Ελλάδας στο Καμπ Νόου για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα.

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Λιονέλ Μέσι το μεσημέρι της Κυριακής (08/08, 13:00) στο Καμπ Νόου και θα αναφερθεί για πρώτη φορά στην αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, που βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι σοκαρισμένος από τη μη ανανέωση του συμβολαίου του, όπως υποστηρίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ, και θέλει να πει το "αντίο" με τον δικό του τρόπο στον κόσμο, αλλά και τους δημοσιογράφους.

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την Πέμπτη (05/08) το βράδυ πως η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα ανανεωθεί εξαιτίας των σημαντικών οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου, αλλά και της κόντρας που υπάρχει με την ισπανική λίγκα.

Ο 34χρονος επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν ύστερα από 21 χρόνια κοινής πορείας, κατά τα οποία κατέκτησε τα πάντα με την Μπαρτσελόνα, ενώ από πολλούς θεωρείται κι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ