ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Ο Σέρχιο Μπουσκέτς και ο Ζόρντι Άλμπα επισκέφτηκαν τον Αργεντινό στο σπίτι του

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Μπουσκέτς πανηγυρίζουν γκολ του Αργεντινού με την Μπαρτσελόνα
Ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Μπουσκέτς πανηγυρίζουν γκολ του Αργεντινού με την Μπαρτσελόνα © 2018 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς και ο Ζόρντι Άλμπα επισκέφθηκαν σήμερα (07/08) τον Λιονέλ Μέσι στο σπίτι του, προκειμένου να περάσουν λίγες στιγμές μαζί του πριν φύγει για το Παρίσι, όπως μεταδίδουν ισπανικά ΜΜΕ.

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα έσκασε σαν "κεραυνός εν αιθρία", με πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν συνυπάρξει χρόνια με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Μάλιστα δύο εκ των αρχηγών των "μπλαουγκράνα", οι Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα επισκέφτηκαν τον Λιονέλ Μέσι στο σπίτι του το βράδυ του Σαββάτου (07/08), όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων η καταλανική "Sport".

Οι δύο ποδσοφαιριστές διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τον Αργεντινό και εκτός αγωνιστικού χώρου, όπως και οι σύντροφοι των τριών ποδοσφαιριστών. Μάλιστα ο Σέρχιο Μπουσκέτς ήταν στο σπίτι του και το βράδυ της Παρασκευής (06/08). Οι δύο ποδοσφαιριστές ήθελαν να περάσουν τις τελευταίες τους στιγμές με τον "Pulga", πριν αποχωρήσει για το Παρίσι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μέσι θα δώσει αύριο (08/08) συνέντευξη τύπου στο Καμπ Νόου, όπου θα αναφερθεί για πρώτη φορά για την αποχώρησή του.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ