ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πρέπει να πληρώσει 33 εκατομμύρια ευρώ στον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα οφείλει στο τέλος της χρονιάς να πληρώσει στον Μέσι το ποσό των 33 εκατομμυρίων ευρώ, ανεξάρτητα αν μείνει ή αν αποχωρήσει από το Καμπ Νόου.

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα είναι αβέβαιο, εφόσον το συμβόλαιο του Αργεντίνου σταρ λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, όποια κι αν είναι τελικά η απόφασή του οι μπλαουγκράνα θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Όπως αναφέρει το ESPN, ο Μέσι όταν υπέγραψε το νέο τετραετές συμβόλαιό του το 2017, αυτό περιείχε και μπόνους αφοσίωσης το οποίο ανέρχεται στα 66 εκατομμύρια ευρώ. Ο Αργεντίνος σταρ έλαβε το μισό μπόνους τον Φεβρουάριο και πλέον περιμένει την δεύτερη δόση.

Αν μάλιστα ο Μέσι αποφάσιζε να αποχωρήσει το προηγούμενο καλοκαίρι, τότε θα εγκατέλειπε και το δεύτερο μισό του μπόνους που φτάνει τα 33 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, αυτό το ποσό "πονάει" την Μπαρτσελόνα, η οποία υποφέρει οικονομικά από την πανδημία του κορονοϊού και προσπαθεί να προχωρήσει σε μείωση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, με τις επαφές έως τώρα να είναι άκαρπες.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ