ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Marca: "Ο Μέσι είναι πιο ανοιχτός στην ιδέα να μείνει στην Μπαρτσελόνα"

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ του σε αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ του © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Marca, η πόρτα για την παραμονή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτή και όλα είναι πιθανά το επόμενο καλοκαίρι.

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που θα απασχολήσουν το επόμενο διάστημα είναι αν τελικά ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Η ισπανική εφημερίδα Marca με δημοσίευμα της το Σάββατο (27/2) παρουσιάζει τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση.

Το πρωτοσέλιδο της Marca για τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα
Το πρωτοσέλιδο της Marca για τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ MARCA

Βασικό ρόλο, όπως αναφέρει το ισπανικό ρεπορτάζ, παίζουν οι εκλογές στις 7 Μαρτίου. Μόλις εκλεχθεί ο νέος πρόεδρος, εκείνος θα κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Αργεντίνο σταρ.

Ενώ οι περισσότεροι θεωρούν ότι μετά από τα γεγονότα του περσινού καλοκαιριού ο Μέσι θα αποχωρήσει, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η Marca υποστηρίζει ότι όλα είναι ανοιχτά και η έκβαση της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από την πρόταση που θα παρουσιαστεί στον Αργεντίνο. Επιπλέον, κίνητρο για τον Μέσι δεν αποτελούν τα χρήματα, αλλά ένα δυνατό αθλητικό πρότζεκτ.

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, πλέον ο Μέσι είναι πιο ανοιχτός στην ιδέα να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Όσον αφορά στα σενάρια για Σίτι και Παρί, ο Μέσι φέρεται να μην έχει ακούσει προσφορές από άλλες ομάδες.

Πάντως, τη δεδομένη στιγμή ο Μέσι δεν έχει πάρει καμία απόφαση και θα περιμένει τις εκλογές στην Μπαρτσελόνα.

Photo credits: ⓒ 2021 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ